Nagyon gáz, hogy huszonévesen még anyámnál lakok?
A legtöbb ismerősöm albérletbe lakik, vagy már saját lakásba, sokan már házasok, gyerekük van. Én meg még itthon vagyok.
Anya befogadta a páromat is, és mióta elváltak apával,csak hárman vagyunk, és nagy a lakás simán elférünk. Azt mondta addig maradunk, amíg össze nem tudunk gyűjteni elég pénzt a különköltözésre. Ne menjünk albérletbe, így jobban megéri. Persze nem tart el minket, adunk haza és kifizetjük a saját dolgainkat. Ráadásul ő a legjobb fej a világon, nagyon jól kijövünk szerencsére, a párom is bírja. Nem értem miért lenne olyan rossz, hogy még vele lakunk. Sok ismerősöm hülyén néz rám emiatt. Tényleg olyan gáz lenne?
25N
"Maximum annak gáz, aki még egy napot sem dolgozott."
Nem értem, hogy jön ez a szülőknél-lakás témájához.
Persze, ha valaki pusztán lustaságból nem dolgozik, az ÖNMAGÁBAN gáz, szülőknél-lakás kérdésétől függetlenül.
De szerintem ez ritka eset.
VISZONT:
1. 25 évesen sokan még tanulnak.
2. Vagy nemrég fejezték be tanulmányaikat, és keresnek munkát, de még nem találtak.
3. Vagyunk sokan, akik fiatal korunk óta rokkantak vagyunk, azért nem tudunk dolgozni.
4. olyan is van, akinek idős/beteg hozzátartozójának ápolása foglalja le minden idejét.
Hát az ilyen esetekben szerintem semmi gáz nincs azon, ha a szüleinél lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!