Hogyan érjem el anyámnál, hogy bele törődjön a cigibe?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve, hogy cigizek és ezt júliusig sikerült is titokba tartani. Anyám, apám meg tudta és meg lett a papolás is. Annyit tudnak, hogy táborba vittem viszonylag sokat. Gondolom sejtik, hogy nem ott próbáltam ki hanem már régebb óta csinálom. Most ott tartunk, hogy néha ha haza megyek "lehelj rám" a nyitás. Ez kb 1 honapja nem volt... Szetintetek már bele törődtek, csak nem mondják? Vagy nem érzik? Hogy mondjam el anyámnak h nem fogom le tenni. Ill hogy érjem el, hogy otthon is rá gyujthassak?
Pls kiosztást ne
2016. dec. 18. 14:18
3/23 anonim válasza:
Tök mindegy,hogy hány éves vagy.Ha a szüleid megkértek,hogy legalább otthon ne gyújts rá,akkor tartsd tiszteletben a kérésüket.
4/23 anonim válasza:
Én 27 éves vagyok, de azok előtt titkolom a dohányzást, akik csak papolni tudnak. Semmi közük hozzá, tartsák tiszteletben, kész. Én is tiszteletben tartom az ő hülye, idióta szokásaikat, pedig van belőlük elég. Még szerencse, hogy keveset dohányzok, így nem nehéz eltitkolni.
5/23 A kérdező kommentje:
Hát erre nem kertek meg csak arra, hogy ne rendszeresen.. de ezt sajna nem tudom be tartani..16/F
2016. dec. 18. 14:27
7/23 anonim válasza:
16 évesen viszont nem kéne...Meg fogsz állni a növésben. Nem érdemes kockáztatni. Gyújts rá később.
8/23 anonim válasza:
Én a szüleid helyében egy forintot nem adnék a kezedbe. 16 évesen mégis mi szükség van a cigizésre?Azon kívül,hogy a gyökér haverjaid előtt király vagy?
9/23 anonim válasza:
16 évesen azzal menőzik, hogy cigizik 😂 remélem a saját megkeresett pénzedből veszed.
10/23 anonim válasza:
#7: Dehogy fog megállni :DD de tény, hogy nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!