Hogyan érjem el anyámnál, hogy bele törődjön a cigibe?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve, hogy cigizek és ezt júliusig sikerült is titokba tartani. Anyám, apám meg tudta és meg lett a papolás is. Annyit tudnak, hogy táborba vittem viszonylag sokat. Gondolom sejtik, hogy nem ott próbáltam ki hanem már régebb óta csinálom. Most ott tartunk, hogy néha ha haza megyek "lehelj rám" a nyitás. Ez kb 1 honapja nem volt... Szetintetek már bele törődtek, csak nem mondják? Vagy nem érzik? Hogy mondjam el anyámnak h nem fogom le tenni. Ill hogy érjem el, hogy otthon is rá gyujthassak?
Pls kiosztást ne
2016. dec. 18. 14:18
21/23 anonim válasza:
Valojaban meg egy kisfiu vagy aki nagyfiut jatszik. Nekem egne a pofamrol a bor ha ilyen hulye gyerekem lenne.
22/23 anonim válasza:
Kérdező, a saját pénzedből vegyél pls...
23/23 anonim válasza:
Sehogy! Szokj le az a legjobb! Most még vagány (gondolod te) de majd 20 év múlva amikor a lépcsőn alig tudsz felvemenni megbánod!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!