Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi Anyám, hogy...

Miért nem engedi Anyám, hogy ott aludjak a barátomnál?

Figyelt kérdés
15, lassan 16 éves vagyok. A barátommal több mint egy éve együtt vagyunk, ismerik a szüleim rendes nem cigizik nem iszik egyszóval jó gyerek. Ha rosszul tanulnék megérteném miert nem enged el de egyre jobban tanulok mostanában csak négyes ötösöket hozok. Azt gondolja hogy le akarunk feküdni egymással de ha ezt annyira meg akarjuk tenni meg tudjuk oldani bármikor. Itt se aludhat es en se nála... Hetente egyszer találkozunk es nem engednek többször.. Mit tudnék tenni? Köszönöm a válaszokat...

2017. febr. 20. 20:21
1 2 3
 11/22 opened paradise ***** válasza:
86%
Az nem is feltétlen tragédia,de miért csak egyszer találkozhattok?
2017. febr. 20. 21:19
 12/22 anonim ***** válasza:
34%

nagyon fiatalok vagytok meg, az ottalvas a felnottek dolga, nem a tieteke, fuggetlenul attol, hogy nyilvan nappal is tudtok szexelni.

azt viszont nem ertem, miert nem engedik a heti 2-3 talalkozast?

2017. febr. 20. 21:43
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Miért kellene ott aludni bárkinél is? Régen ez eszébe sem jutott senkinek. Nem 15 évesen, de idősebbként sem. A barátunkkal mi is csak hétvégén találkoztunk, és nem háborogtunk miatta. Pedig akkor még net és telefon sem volt.

15 évesen együtt aludni egy fiúval, ha nem szeszeltek, akkor minek? Gyerek vagy még hozzá.

2017. febr. 20. 21:46
 14/22 mariann0227 válasza:
59%

Szia.

Amikor összejöttem a férjemmel 16 voltam(ez volt 11 éve),a szüleim nem engedték, hogy nála aludjak. Gyerek fejjel nem igazán értettem, hogy miért csinálják ezt velem.

De igazán hálás vagyok nekik, hogy így döntöttek. Hidd el, ha ő az igazi, még hosszú hosszú éjszakákat tölthettek együtt és eljön majd az idő, hogy megérted őket.

2017. febr. 20. 22:23
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
Mert 15 éves kislány vagy, akibek otthon a helye éjszaka.
2017. febr. 20. 22:37
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
Nekem 14-15 évesen azt sem engedték,hogy barátom legyen,egyelőre örülj annak,hogy lehet barátod,becsüld meg a "kicsit".. Ha több,mint egy éve együtt vagytok, akkor nyilván nem az együtt alváson múlik a dolog,és nem is a szex miatt. Nekem 18 évesen lett először párom,vele is vesztettem el 19 évesen,és most már együtt is lakunk.(Ő kelet magyarországról költözött ide 4 éve,szobát bérelt a bátyjával,megismerkedtünk,aztán az én szüleim kimentek külföldre,ezért a párommal összeköltöztünk,hogy ne legyek egyedül,meg így anyagilag is jobban kijövünk)
2017. febr. 20. 22:46
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
Igazából anyukád is jól tudja, hogy a fiúk csak a farkuk után mennek... Es nincs olyan, hogy "de ő nem olyan" 1 től 1 ig mindegyik fiú a farka után megy.
2017. febr. 21. 00:13
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert 15 éves kislány vagy.
2017. febr. 21. 09:12
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
Mert anyud is volt fiatal, és emlékszik rá, hogy mennek ezek a dolgok.
2017. febr. 21. 10:26
 20/22 anonim ***** válasza:
26%

Amiért majd te sem engeded meg a saját lányodnak, amikor majd több eszed és tapasztalatod lesz.

Tini vagy. Sajnos nem szoktatok előre gondolkodni, csak siránkoztok, ha már baj van.

2017. febr. 21. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!