Miért nem engedi Anyám, hogy ott aludjak a barátomnál?
Figyelt kérdés
15, lassan 16 éves vagyok. A barátommal több mint egy éve együtt vagyunk, ismerik a szüleim rendes nem cigizik nem iszik egyszóval jó gyerek. Ha rosszul tanulnék megérteném miert nem enged el de egyre jobban tanulok mostanában csak négyes ötösöket hozok. Azt gondolja hogy le akarunk feküdni egymással de ha ezt annyira meg akarjuk tenni meg tudjuk oldani bármikor. Itt se aludhat es en se nála... Hetente egyszer találkozunk es nem engednek többször.. Mit tudnék tenni? Köszönöm a válaszokat...
Nekem még azt sem engedik, hogy egy barátnomnél aludjak. O sem aludhat nálam.
2017. febr. 20. 20:28
3/22 anonim válasza:
15 évesen én sem engedném a lányomat, hogy a barátjánál aludjon. Nem a szex miatt, mert tudom, hogy ahhoz nem kell együtt aludniuk. Szexelni bárhol lehet. Egyszerűen ne játssza a felnőttet mert nem az. Várj 2 évet.
2017. febr. 20. 20:28
4/22 anonim válasza:
Még szép, hogy nem, még fiatalkorú vagy, gyerek.
2017. febr. 20. 20:36
5/22 anonim válasza:
mert gyerek vagy még,
nem is szabadna ott aludnod...ne ezen járjon az eszed tényleg...
anyukád helyesen jár el, hogy nem engedi ezt.. én se engedném. :)
2017. febr. 20. 20:43
6/22 anonim válasza:
Én nő vagyok, de nekem gyerekként azt is ritkán engedték meg, hogy a barátnőmnél aludjak. Gyerekek vagytok még, este mindenkinek otthon a helye. Ez az együttalvás meg amúgy is olyan "mi most csináljuk a nagyot". Egyszerűen ehhez még túl fiatalok vagytok, 2 év múlva is lehet együtt lesztek, akkor miért nem ér rá? Ez már megint ilyen versengés, hogy ha a szomszéd Julika együtt volt a barátjával, akkor már nekem is kell? Ilyen idősen nekem eszembe sem jutott az, hogy én a barátommal együtt aludjak és most így felnőtt fejjel örülök is neki, hogy nem tettem, és most nem a szexről beszélek. Hidd el, nem biztos, hogy egy olyan 5-10 év múlva szivesen emlékezel majd erre a döntésedre vissza.
2017. febr. 20. 20:47
7/22 anonim válasza:
Mert még kicsi vagy. Nyilván az ilyen tini szerelemmel semmi baj, találkozok néha,moziba mentek,sétáltok,beszélgettek,esetleg csók stb.. Természetes az is,ha idővel tovább is mentek ezen a téren.
DE az együtt alvás szerintem már bőven a felnőtt kapcsolatok kategóriába esik. Én nem pártolom annyira,hogy tiniként aludjon az ember együtt az aktuális partnerrel. Ráér erre az ember később,felnőttként.
Én is akartam 16 évesen az akkori barátomnál aludni.Nem engedték.És örülök neki utólag. Nagyon gyerekek voltunk még.
2017. febr. 20. 20:57
8/22 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez. Egy gyerek vagy. Ha tetszik, ha nem. Örülj neki, hogy egyáltalán lehet barátod, nemhogy még egy fiú ágyában aludj kiskorúként.
2017. febr. 20. 21:03
9/22 anonim válasza:
"Aludj baratnodnel"
meg kell vele beszelni, egy megbizhato baratnovel, hogy segitseg kell
2017. febr. 20. 21:07
10/22 anonim válasza:
Mert gyerekek vagytok, pont azért. 15 évesen még nem kell együtt aludni. Majd ha felnőtök, és valóban komoly párkapcsolatotok lesz, akkor alhattok a másiknál. Miért kell mindent elsietni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.