Hogyan győzzem meg anyámat, hogy szilveszterkor a barátomnál aludjak?
1 éve vagyok együtt a barátommal, jan 19-én leszek 18. Tavaly sem engedte, eljött értem (fél1 után) mondván hogy nem házasság, nem vagyok rib..c, nem kell ez nekem és a szüleit is zavarni fogom. (azzal hogy a szobájában tv-t nézünk, éjfélkor meg az udvarban tűzijátékot.) Hallani sem akar róla hogy beszéljen a szüleivel telefonon, mert neki ez egy erős meggyőződése, hogy amíg nem házasodtam vele össze addig nem aludhatok ott.
Hogy győzzem meg?
Előző!
Mert ugye egy buliban sokkal jobb d*gni, nem?
És mi van ha valaki a családjával tölti a szilvesztert? Én mióta tudom magam velük tartom, és nem azért, mert nem lenne hova mennem.
Ha édesanyád nem akarja és olyan, mint az enyém, akkor soha az életbe nem fogod meggyőzni, nyaggathatod éjjel nappal akkor sem..
pedig a kapcsolat fontos része a szex.
akár ha nem jók a srác méretei (pl túl nagy és fáj emiatt) akkor máris bukott az alig várt házasságotok.
ráadásul meg is kell tanulni élvezni az együttlétet, és mégis mitől lesz tapasztalatod???
döbbenetesnek találom anyukád nézeteit.
(egy másik anyuka)
"Mondd meg neki,hogy a f@asz nappal is feláll,nem kell hozzá együtt aludni!Komolyan!Ettől észhez tér!"
"Mit nem mondasz kislányom? Hát, te sem éjjel készültél. De mindegy is, ha nappal megvolt, minek is éjszaka? ;) Megárt a jóból vigyázz! Nem alszol ott, mert azt mondtam. Ha tiszteletlen vagy velünk, akkor amint betöltötted a 18-at, akár a barátodhoz is költözhetsz! Mi levesszük a kezünket rólad. De aztán nehogy azt hidd, hogy visszafogadunk, ha mégse úgy alakultak a dolgaid, mint vártad!"
- csak elképzeltem, mit mondhatnának a szülei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!