Hogyan győzzem meg anyámat, hogy szilveszterkor a barátomnál aludjak?
1 éve vagyok együtt a barátommal, jan 19-én leszek 18. Tavaly sem engedte, eljött értem (fél1 után) mondván hogy nem házasság, nem vagyok rib..c, nem kell ez nekem és a szüleit is zavarni fogom. (azzal hogy a szobájában tv-t nézünk, éjfélkor meg az udvarban tűzijátékot.) Hallani sem akar róla hogy beszéljen a szüleivel telefonon, mert neki ez egy erős meggyőződése, hogy amíg nem házasodtam vele össze addig nem aludhatok ott.
Hogy győzzem meg?
"Itt az ottalvást nem engedi neki, nem a szextől félti."
Akkor a poratkától félti vagy mi?
"Akkor a poratkától félti vagy mi?"
Konzervatív és/vagy csak a látszatra ad. Amíg nem alszik ott a lány, nem tudja az egész "falu" (város, lakóközösség, rokonok... azt helyettesítesz be, amit akarsz), hogy a lánya már nem "ártatlan".
" Nem vendég, hanem a lányod, fiad párja, ez nem ugyanaz."
na ezen nagyon nevetek,- a párja :DDD ugy irod, mintha 16 -17 évesen valami nagyon komoly dolog lenne ez..ja, igen, én is voltam 17..és nagyon szerelmes..6 évig voltunk egyutt..utolag visszagondolva kész rohej volt.
tegnap 20:46
Te mit érzel ilyenkor? :D
Miért kéne minden "kúrás" után kimosni az ágyneműt? Ha nem sz.rod össze magad közben, akkor mi baja lenne??
Miért kéne minden wc-zés után lemosni a wc deszkát?? Meg miért kéne minden zuhanyzás után kimosni a kádat???
Ilyeneket még életemben nem hallottam o.O
A kaja... most őszintén, nem tök mindegy, hogy aznap van rántotthús, mikor vendég van, és másnap spenót, vagy fordítva?
A ruha meg... se az én szüleimet, se egyik exem szüleit nem zavarta, hogy ott vagyok, ugyanúgy lazán volt mindenki macigatyában, nem II. Erzsébet megy látogatóba, hanem a gyerek barátnője/barátja...
Te jó ég......
Amúgy kérdező, mondd meg, hogy nem alszotok. :D Szilveszter lesz, reggelig ébren lesztek aztán hazamész :D
De nem szeretem az ilyen felfogású embereket... Nem jogos egyébként. Én elengednélek, nem vagy már kicsi, tudsz felelōsséget vàllalni a tetteidért és egyébként is, ha szexelsz, akkor mi van? Ilyen korban ez már természetes.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!