Uralkodik rajtam az anyám mit tegyek? Több lent
Figyelt kérdés
18eves vagyok, a szüleim elváltak anya egyedük nevelt.. Teljesen elfajultak a dolgok és mára oda jutottunk hogy volt 1600ftom és dugdosnom kellett de ma anya megtalta és elvette orditott.. Nem csak ebben mutatkozik meg hogy uralkodik rajtam hanem hogy közölte hogy én nem mehetek olyan egyetemre ami más városban van különben kitesz.. Folyton érzelmileg zsarol ezzel.. Sehova nem enged csak suliba jarhatok, arról hogy elmehetek a városba egy sütire álmodni se merek.. Egyébként jó tanuló vagyok, erős gimi be jarok.. Folyton szid és azt hangoztatja mindent magamnak köszönhetek mert nem bízik bennem.. Foggalmam sincs mit tehetnék tudom hogy beteg és orvoshoz kéne mennie de én nem tudok mit tenni.. Kotodom ehhez a helyhez ahol felnőttem és anyához is ezért belerokkannek ha el kéne mennem innen de ez az állapot is nagyon rossz.. Teljesen tanácstalan vagyok..2017. febr. 18. 22:30
11/13 anonim válasza:
Aki xanaxot szed az már nem önmaga. Ne a régi anyádat szeresd benne, hanem ismerd be, hogy egy függővel laksz együtt. Olvass utána a függők családtagjainak szóló tanácsoknak. Mind úgy indul, hogy te nem vagy felelős érte és foglalkozz a saját életeddel. A helyhez kötődést pedig hamarosan kinövöd, ennyi idősen a kalandvágy erősebb. Gondolj erre úgy, hogy majd meglett emberként visszamehetsz a faluba/házba/városba, addig fejleszd önmagad és szakadj le picit anyádról. Az ő javulása is attól várható, ha kilép a jelenlegi élethelyzetéből és nem mondhatja magának, hogy miattad nincs ideje semmire, miattad ideges, a te viselkedésed miatt szed xanaxot. Lépj le, de valami elfogadható körítéssel, legjobb a távoli egyetem és koli lenne. Ekkor anyádon kívül mindenki támogatni fog a döntésedben és nem kell legalább másokkal is küzdened.
12/13 anonim válasza:
Megértelek. Én is nagyon erős szimbiózisban élek anyukámmal. Szeretem és nem akarok elmenni. Mondani könnyű, de vannak helyzetek, amikor nem lehet otthagyni egy szülőt. Mert szeretjük és felelősséggel tartozunk érte. Más kérdés, hogy van családterápia pszichológus, meg kellene egy 3. fél bevonásával ezt beszélnetek.
13/13 anonim válasza:
Írj priviben. Szívesen segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!