Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogyha nö létemre...

Normális hogyha nö létemre szeretem hogyha a férfi uralkodik rajtam?

Figyelt kérdés
Ugyértem ,teljesen normális az hogy a férfi a domináns egy kapcsolatban és a nö a háziaszony aki otthonra valo de én mindenben azt szeretem hogyha a férfi dönt ,legyen szo bármiröl. Tehát olyan mintha nem müködnék irányitás nélkül :S nemtudom hogy hogyan fogalmazam meg remélem értitek, szerintetek ez baj vagy ez a természet rendje ?
2010. júl. 20. 21:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
Szia! Nem, nincs ezzel baj. Utálom én is, amikor egyszerűen nem férfi egy férfi. Jó azt nem akarom, hogy uralkodjon és mindenben ő döntsön, de igenis ő a domináns, ő engedje el a gyereket szórakozni, legyen férfi, nem én akarom a nadrágot viselni. Volt már rá példa, hogy én voltam a "főnök", hánynom kellett ettől a szereptől. Gyűlölöm, ha irányítanak, engem jóformán lehetetlen, de azért van egy határ szerintem, ami megkülönbözteti a férfit a nőtől.
2010. júl. 20. 21:46
 2/19 anonim ***** válasza:
62%

Én is szeretem ha egy férfi határozott,döntőképes tudja mit akar,szóval olyan igazi férfi:) De azért ne akarjon rajtam uralkodni- mert ezt nagyon szeretem, de ő legyen a férfi háznál:)

Egyébként sok helyen olvastam , hogy a nők szeretik a domináns férfiakat. Ez normális:)

2010. júl. 20. 21:52
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Szia! Az én kapcsolatomban a férfi a főnök. Nekem semmi gondom ezzel, sőt! Férfi, aki szeret irányítani, nem sért, nem bánt, szeret. Utolsó szó az övé, de azért kikéri a véleményem. Én szeretem mellette a női, háziasszonyka szerepet. :)
2010. júl. 20. 21:52
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Akár normális is lehet. Van, aki a verést is annak veszi; embere válogatja. Hosszú távon viszont a teljes alárendeltség és önállótlanság számos negatívummal járhat. Ennek lett áldozata egy ismerősöm, aki 40 évesen vált el, három gyerekkel és addig még egy csekk sem volt a kezében. Mindent a férje intézett a bevásárlástól a pénzbeosztásig. Az eredmény: számos bank-és hitelkártya, teljes eladósodás, kocsi el, víz elzárva, gáz kikapcs... Most éppen a lakás van soron.
2010. júl. 20. 21:55
 5/19 anonim ***** válasza:
56%

Teljesen normális ez!:)

Én is szeretem az ilyen pasikat.Mivel elég makacs és szétszórt lány vagyok így szükségem van egy olyan barátra aki kordában tart, megvéd ha kell, elmondja a véleményét bármiről is legyen szó és egyengeti az utamat ha kell.

Viszont a hideg kiráz azoktól a "pasiktól", akik csak mindenbe egyetértenek, jó pofiznak össze vissza, és azt mondják amit hallani akarok és nem azt amire ő valójában gondol!:)

2010. júl. 20. 21:55
 6/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem normális. Te egy pszichésen beteg személy vagy. Egy személyiség nélküli(önálló vélemény nélkül), önbizalomhiányos, kapcsolatfüggő vagy. Később iszonyú sz*r lesz neked, mert soha sem fogsz boldogulni, mindig mások nyakán leszel és nem tudsz épelméjű döntést hozni. Valószínű egy pszichopata domináns bun*kó ki fog szúrni és rajtad élvezkedik évtizedekig, te meg nyűglődsz. Soha sem leszel boldog.

Egy egészséges nő döntés képes, nem megy egy másik ember után. Vannak saját döntései, vannak különbségek, amikhez ragaszkodik. Ettől ember az ember.

Ha a saját akaratodat elnyomod papucs leszel és gyötrődni fogsz. Vagy esetleg mártír akarsz lenni?

Azok az emberek, akik a másiknak behódolnak, előbb-utóbb értéktelenné válnak a másik szemében. Vagyis le fog nézni, nem fog tisztelni, mert nincs miért. Nincs egy öálló véleményed, nincs vitád nem leszel ember számára csak egy használtai tárgy. Akinek nincs lelke.

A természet rendje az, hogy mindenki önálló személyiség és nincs dominancia a nemek között. (max. szülő és gyerek között, de ez érthető is).

2010. júl. 20. 21:59
 7/19 anonim ***** válasza:
37%
Úristen utolsó, nem rabszolgatartásról beszélünk :S Mindenkinek van véleménye egy kapcsolatban, de akkoris van olyan, aki dominál. És ez így normális. Amennyiben ez a domináns fél a nő, akkor ott a férfi bizony vagy töketlen, vagy papucs.
2010. júl. 20. 22:03
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Te egyszerűen ilyen vagy. Ha működik így az életed és boldog vagy, akkor egyáltalán nem baj.
2010. júl. 20. 22:04
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Én is szeretem a határozott féfiakat, a papucsoktól kiráz a hideg! Szeretem ha biztonságban érzehetem magam mellette és megvan a véleménye a dolgokról.
2010. júl. 20. 22:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

érdekes, hogy lepontoztatok, pedig igazam van!

Ez nem normális: "de én mindenben azt szeretem hogyha a férfi dönt ,legyen szo bármiröl"

ez a személyiség elvesztése.

És mindenben nem dönthet a férfi...mi ez a hülyeség? Én helyettem ne döntsön senki.

Különben is családot vezetni a nő tud legjobban, és azok a kapcsolatok működnek, ahol a nő vezet.

Ahol a pasi vezet, az megy át zsarnokoskodásba, és a "mindig az utolsó szó az enyém mert én vagyok a pasi" féle elnyomásba.

A kérdező álomvilágban él: "a háziasszony aki otthonra való" ilyen nincs, mert könnyen az utcára kerülhet....

Nekem inkább egy önmagáért felelősséget vállalni nem tudó bizonytalan nő körvonalazódik ki.

Itt nem az van, amiről ti írtok!

2010. júl. 20. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!