Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt apám? Nem...

Miért csinálja ezt apám? Nem bírom már. Állandóan káromkodik, ocsmányul beszél velem és anyámmal. Mindig meg akar verni. Kérlek olvassátok el.

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek mit tudok tenni. Apám már nem normális, hétvégente mikor nem dolgozik iszik, utána meg állandóan szidja anyut és nagyon csúnyán beszél velünk, a "k*** anyádtól" kezdve a "ba**d szájba már"stb... Mindig fenyeget engem hogy szétba*** a pofámat meg hogy rohadjak meg, de a legapróbb dolgokon (pl.: ma egy hosszabítón) Nem ütött még meg de állandóan ökölbe szorított kézzel áll felettem hogy most szétver és mindig azt mondja hogy én mit képzelek magamról. Ezt a terrort már nem bírom, 2-3 éve vannak szorongásaim minden miatt és szerintem ez a kiváltó oka. Anyu már nem is szereti őt, de elválni nem tud mert nincs hova mennünk és pénzünk sem hű de sok van. Kérlek segítsetek már egész nap rettegek hogy ha iszik mit fog tenni. 17/f

(Elnézést a csúnya szavak miatt és a hosszúság miatt.

2017. febr. 18. 19:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Aha. Ha te is stresszes vagy, mert mondjuk sok a tanulnivaló a suliban, akkor te is sértegeted anyukádat, és fenyegeted a családtagjaid? Akkor szerintem nem. Ez rohadtul nem mentség.

Nekem elég stresszes munkám van, de soha nem szoktam ordítozni a családtagjaimmal, meg szidni őket, pláne nem fenyegetni! Ne vicceljünk már!

2017. febr. 18. 23:11
 32/38 A kérdező kommentje:

30-asnak. Nem félek apu reakciójától hiszen tudom hogy úgysen fogja látni a kérdést, nem is ismeri szerintem ezt az oldat. És tényleg nem azért bánta meg a kérdés kiírását mert félek apámtól, hanem ez nemek olyan idegen dolog. Mivan ha valaki kinyonozza hogy ki vagyok és akkor le is írtam magamról is meg a családról is egy képet amit nem sokan tudnak, olyannak tűnik mintha egy sima egyszerű család lennénk, mégha vannak is nálunk vendégek, haverok stb...

Előszőr nem a tanárnak szólnék, hanem a diáknak hogy hagyja békén a másikat majd utána a tanárnak. (Tudom furcsa gondolkodás mód ez 17 évesen)

2017. febr. 19. 05:55
 33/38 A kérdező kommentje:
Úristen milyen lavinát indítottam el. Én ezt nem akartam. Főleg mert veszekedés után írtam a kérdést, szóval elég sok indulat volt bennem.
2017. febr. 19. 05:56
 34/38 anonim ***** válasza:

Gratulálok az "anyádnak". Ilyen férfinak szült gyereket és hagyja gyereke szenvedjen apjától.

"Anyu már nem is szereti őt, de elválni nem tud mert nincs hova mennünk és pénzünk sem hű de sok van."

Anyád menjen dolgozni, akkor lesz hol laknotok.

2017. febr. 19. 07:34
 35/38 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy egy idő után ilyet ír valaki. Anyunak van munkája és tisztességes ember úgyhogy ő nem tehet semmiről, nem őt kell szidni.
2017. febr. 19. 07:43
 36/38 anonim ***** válasza:
Apukad beteg. Alkohol és stresszbeteg. Légy megértő vele, amíg át nem lép egy határt. Ha üt és nyoma marad, rendőrség. Szakrendelő, látlelet, feljelentés, bíróság, távolságtartási.
2017. febr. 19. 10:30
 37/38 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha beteg menjen orvoshoz. Legyen megértő? meddig? Szerintem az apa már rég átlépte azt a bizonyos határt.
2017. febr. 19. 20:25
 38/38 anonim válasza:
Nem semmi amiket itt ír egy két ember. Azért kezdjük ott hogy aki nem volt ilyen helyzetben ne bíráljon ilyen élethelyzetben lévőket. Marha nehéz helyzet. Ez a legegyszerűbb.. Apád ilyen anyad olyan rendőrség feljelentést stb... Na persze csak a valóság nem ilyen. Annyi fix ha egy beszélgetés segít és nem ismétlődik a dolog esetleg nem a piához nyúl hanem talál más stressz levezetést és nem durvul a helyzet akkor még nem menthetetlen. Én is ilyen családban nőttem fel csak nálunk már a verésig fajult a dolog.. Erre nem kérek kommentárt. Mert nem érdekel.
2017. márc. 10. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!