Miért csinálja ezt apám? Nem bírom már. Állandóan káromkodik, ocsmányul beszél velem és anyámmal. Mindig meg akar verni. Kérlek olvassátok el.
Kérlek segítsetek mit tudok tenni. Apám már nem normális, hétvégente mikor nem dolgozik iszik, utána meg állandóan szidja anyut és nagyon csúnyán beszél velünk, a "k*** anyádtól" kezdve a "ba**d szájba már"stb... Mindig fenyeget engem hogy szétba*** a pofámat meg hogy rohadjak meg, de a legapróbb dolgokon (pl.: ma egy hosszabítón) Nem ütött még meg de állandóan ökölbe szorított kézzel áll felettem hogy most szétver és mindig azt mondja hogy én mit képzelek magamról. Ezt a terrort már nem bírom, 2-3 éve vannak szorongásaim minden miatt és szerintem ez a kiváltó oka. Anyu már nem is szereti őt, de elválni nem tud mert nincs hova mennünk és pénzünk sem hű de sok van. Kérlek segítsetek már egész nap rettegek hogy ha iszik mit fog tenni. 17/f
(Elnézést a csúnya szavak miatt és a hosszúság miatt.
Ugyan már, kérdező! Nem baj, hogy kiírtad, érthető, hogy bánt a dolog, én is csak megerősíteni tudom, amit a többiek mondtak: apád viselkedése nem normális, szerintem törvényileg büntetendő is. Nem merek megoldást javasolni, mert nem látom át a helyzeteteket, de együtt érzek, és szurkolok, hogy jobb legyen nektek!
Az pedig, hogy lejáratnád a családot: hát, egyrészt ez egy anonim kérdés, azt sem tudjuk kik vagytok, így azért nehéz :) Másrészt pedig az járatja le, aki vadállat módra viselkedik, nem pedig te. Ez amúgy tipikus a bántalmazott családokban: ne mondj semmit, hallgatni kell, mert különben mit fognak gondolni mások...stb. Ez veszélyes hozzáállás, és csak az agresszornak jó: nyugodtan tehet bármit, mert úgyis titokban marad. A család pedig nem valami szent fogalom, a család TI vagytok, és ami jó nektek, az jó a családnak is. Szóval ne dőlj be ilyen lelki zsarolásoknak, a problémákról igenis beszélni kell, és ha szükséges, akkor "külsősöket" is be kell vonni.
18-as köszönöm a választ neked is. Nem ütött meg úgyhogy nem csinált jogilag elitélendő dolgot, de nem mondjátok hogy jelnetsem fel mert már így is erős bennem a félelem hogy valaki valahogy megtudja hogy ki vagyok és este jönnek a rendőrők...
Igen anoním oldal ez azért valamit számít de mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!