Az gond ha anyu sokmintentol eltudja venni a kedvem?
A szociális életemmel kapcsolatos
Ha beszélgetek egy olyan haverommal akivel én jol elvagyok de o nem csípi akkor minden beszélgetés utan (mert ugyis kiszedi belőlem kivel beszélgettem) kérdezgeti hogy mirol beszelgetek vele, miert bestelgetek vele, le fognak az emberek irni hogy vele logok, miert kabitom
Találkozni akarok egy olyan fiúval aki mas városba lakik és addig teszi fel a kérdéseit hogy totálisan elmegy a kedvem a fiútól es inkabb megszakitom a kapcsolatot. Persze suli utan tudok akárkivel beszélgetni Max kitalálok egy alibit.
A volt baratomat se csípte pedig o az utolso hetekbe lett köcsög.
Es az a vicc hogy csak akkor felhőtlenül jo a kapcsolatunk ha egy csávóval se beszelgetek egy ideje. Szeretem meg minden, jo anya, de ezzel a ferfigyulolettel ki tud készíteni. Olyan lánnyal beszelgetnek aki kibeszel, kihasznál meg azert se akadna ki igy.
Elhiszem hogy felt, Nehogy megeroszakoljanak, meg o fiatalkoraban sokszor rosszul választott de örülnék ha nem vetitene ki ram. Meg bulizni se tudok menni mert csak fiuk hivnak.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!