Tényleg "önző" lennék anyukámmal?
Mikor hazaér a munkából, megkérem, hogy segítsen majd takarítani, meg főzzön valamit, mert semmi kaja itthon, egyszerűen csak annyit mond hogy mennyire fáradt ő már biztos nem csinál semmit. Szabadnapján sem csinál semmit, mamára vár, hogy főzzön (mindig), mert hogy szabadnapján pihenni kell. Egyébként a pihenés nála telefon nyomogatást jelent.
Én megértem, hogy fáradt, pihenjen egy kicsit, de utána meg kéne csinálni az egyéb házimunkát, mert más is dolgozik.
28: mindennek lehet nevezni, csak lustának nem, de nyilván Te jobban tudod... mikor egy nap xy órám van, 4 órakor érek haza a suliból, és másnapra még készülni kell legalább 5 tantárgyból, házi, stb. szerinted kinek van kedve főzni 14 évesen ?? Persze hétvégén megcsinálom amit meg kell, rendbe teszem a szobám, mamámékét, fürdőbe is stb
Papa is velünk lakik csak javarészt nincs itthon de ez lényegtelen.... Apa másik nővel él.
Ja, és valaki írta, hogy anya dolgozik 7-8-9 órát hogy lenne kedve főznie stb ... 6 órába dolgozik, van mikor reggeles, így meg tudná csinálni meló után, vagy ha délutános előtt. Ha köztes akkor persze megértem hogy nincs rá idő... De mikor a pasikat többe nézi, mint engem, és nekem is kell főznöm az már sokK. Ráadásul szerencsejáték függő is (online.)
Köszönöm a válaszokat
Már ne is haragudjatok emberek, de hogy tudtok így beszélni egy 14éves gyerekkel?
Néhányan azzal jöttök, hogy nektek mennyi mindent kellett csinálnotok ennyi idősen, stb... De azt itt ki kérdezte?...
Aki az anyjával jött, hogy ő legalább egy igazi nő annak üzenem, hogy valamit nagyon elrontott... A gyereknevelést.
Kérdező szerintem jogosan várjátok el nagymamáddal, hogy anyud főzzön, a gyereket nem csak összeb*szni kell, gondoskodni kell róla, de lehet anyud még mielőtt lettél nem élte ki magát és most akarja ezt megtenni. Szerintem elég, ha magad után rendet tartasz, hétvégente, vagy amikor nem lesz kb minden órán számonkérés másnap, akkor főzöl.
"anyám legalább nő = nekem nem kell semmit csinálnom, csak herét vakargatnom"
Azt hiszel, amit akarsz. Kit érdekel.
Nem mondtam, hogy sosem segítetettem anyámnak. Azért nő anyám, mert nem egy lusta disznó, aki elnézi a koszt és cseszik főzni. Nem vár másra. Tudom, hogy fájt az IGAZSÁG, amit a legtöbb mai magyar nőre értettem.
Kérdező, én reggel fél 7-kor elmegyek dolgozni és este fél 7-re érek haza, ha szerencsém van.
A háztartásomban élt az idős apám is haláláig, muszáj volt este főznöm, hogy másnapra neki és a fiamnak legyen ebéd.
Este 9-kor már nem ettük meg a főtt ételt, hanem 7 óratájt szendvicset, bundás kenyeret, rántottát, ... stb.
Neked is biztos befizetnek a suliba, ott hétköznap eszel főttet, este valami hideg is megteszi.
Hétvégére valaki főzhetne valamit, amiből másnapra, esetleg hétfőre is marad.
Szombat délelőtt meg kellene osztanotok a feladatokat, három nő lakik egy lakásban, senkinek nem kellene beleszakadnia.
Nem szabad minden terhet egy ember vállára tenni, mert beleroppan.
Anyád takarítson ki, nagyid főzzön, te dolgozz a keze alá, (pucolj zöldséget, krumplit, keverd a sütitésztát, stb) közben beszélgessetek, még hasznodra is fog válni és délre mindennel készen vagytok.
Utána mindenki azt csinál amit akar, tiszta lakásban, normális étel elfogyasztása után.
"Sok lusta, igenytelen, megkeseredett haziasszony itt sirja el magat, gondolom a kosz megeszi a sajat otthonukban. Szanalmas filleres emberek."
Anyád az, aki ilyen ócska vackot nevelt.
37.válaszoló: nem anya nevelt, de mielőtt ilyen kijelentést teszel, kérlek szépen érdeklődj. Köszönöm.
Nem fizetnek be a suliba
Most értelmeztem, hogy nem nekem írtad.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!