Tényleg "önző" lennék anyukámmal?
Mikor hazaér a munkából, megkérem, hogy segítsen majd takarítani, meg főzzön valamit, mert semmi kaja itthon, egyszerűen csak annyit mond hogy mennyire fáradt ő már biztos nem csinál semmit. Szabadnapján sem csinál semmit, mamára vár, hogy főzzön (mindig), mert hogy szabadnapján pihenni kell. Egyébként a pihenés nála telefon nyomogatást jelent.
Én megértem, hogy fáradt, pihenjen egy kicsit, de utána meg kéne csinálni az egyéb házimunkát, mert más is dolgozik.
Húú, az anyátok pics.áját, kommentelők!!!
Ha így hangzana a kérdés?"Mikor hazaérek a munkából, a gyerekem megkér, hogy segítsek a takarításban, meg főzzek valamit, de én nem szoktam, mert fáradt vagyok, 8 órát lehúzok a melóban,szabadnapomon sem csinálok semmit. Pihenek, a telefont nyomkodom. Szerintem nem az én dolgom, hogy egyen a gyerek".
Na,na??? Erre jönnének, a szaranya vagy kommentek, meg minek vállaltál gyereket...
Á, szégyen, hogy mertek egyáltalán ide beírni, unatkozó tinik, elhanyagolt háziasszonyok vagytok, játszátok a mártírt. Pfúj! Köpni tudnék rátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!