Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg "önző" lennék anyukámmal?

Tényleg "önző" lennék anyukámmal?

Figyelt kérdés

Mikor hazaér a munkából, megkérem, hogy segítsen majd takarítani, meg főzzön valamit, mert semmi kaja itthon, egyszerűen csak annyit mond hogy mennyire fáradt ő már biztos nem csinál semmit. Szabadnapján sem csinál semmit, mamára vár, hogy főzzön (mindig), mert hogy szabadnapján pihenni kell. Egyébként a pihenés nála telefon nyomogatást jelent.

Én megértem, hogy fáradt, pihenjen egy kicsit, de utána meg kéne csinálni az egyéb házimunkát, mert más is dolgozik.

2017. febr. 4. 15:15
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
64%
Tudjuk 20. Ezért laksz anyuval?
2017. febr. 4. 16:19
 22/43 anonim ***** válasza:
74%
De mi az amúgy, hogy nem takarít?:D Hát nekem lesülne a képemről a bőr, ha a kosz vastagon állna otthon és a kiskorú gyerekem rendezné az egész házimunkát.
2017. febr. 4. 16:23
 23/43 anonim ***** válasza:
27%
Nem lakok anyuval. Felnőtt férfi vagyok. De igen, én anyám legalább nő. Őt nem kellett soha szégyellnem.
2017. febr. 4. 16:32
 24/43 anonim ***** válasza:
33%
Azért a korod is dönt ebben. Ha 10-12 éves vagy akkor igen, a szülőtől elvárnám, hogy meleg kajával várja azt a gyereket. Ha már idősebbről van szó, mondjuk 15-17 akkor már nehogy még neked álljon feljebb, mert anya nem főzött.
2017. febr. 4. 16:37
 25/43 anonim ***** válasza:
78%

Vannak ilyen szülők. Most vagy vársz rá meg írogatsz gyíkra és sajnáltatod magad, vagy fogod és azt mondod, hogy te nem leszel ilyen, és csinálsz másnapra egy tojás levest (20 perc)

Az én anyukám mondjuk szeret főzni viszont takarítani....próbáltam mondani neki hogy ha főzés után egy törlő rongyot áthúz a tűzhelyen akkor nem lenne fél óra lesuvickolnom amikor két hetente haza megyek. Persze nem csinálja meg azért megpróbáltam. Az is fura, hogy otthon mindig vizes, sáros, koszos a konyha padló, ahol most lakok sose történik ilyen (1-2 hetente mosok fel), nem tudom hogy csinálja. Ő ilyen. Ha nem tetszik nekem hogy kosz van vagy megkérnek hogy pakoljam ki-be a mosogatót megcsinálom én.

Neked se telik több energiába este csinálni másnapra valami ebédet mint neki

2017. febr. 4. 16:54
 26/43 anonim ***** válasza:
47%
Sok lusta, igenytelen, megkeseredett haziasszony itt sirja el magat, gondolom a kosz megeszi a sajat otthonukban. Szanalmas filleres emberek.
2017. febr. 4. 17:18
 27/43 anonim ***** válasza:
66%
anyám legalább nő = nekem nem kell semmit csinálnom, csak herét vakargatnom
2017. febr. 4. 17:32
 28/43 anonim ***** válasza:
42%
Én csak a Mamádat sajnálom, hogy két lusta (mert te is az vagy) semmirekellőre föz meg takarit. Ássátok magatokat anyáddal mindketten.
2017. febr. 4. 17:35
 29/43 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem vagy önző. Édesanyád az önző. Egy szülőnek kutya kötelessége ellátni a gyerekét. Ha erre nem képes, akkor ezen akkor kellett volna gondolkodnia, amikor megcsinálta. Anyád szégyellje magát, hogy ilyen alapdolgokra sem képes.
2017. febr. 4. 17:37
 30/43 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy önző.
2017. febr. 4. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!