Szerintetek mit tehetek? Anyám sehova nem enged senkivel nem barátkozhatok csak egyháztagokkal vagy olyanokkalmakik neki szimpatikusak a nem enged sehova alatt azt értem hogy bulizni hogy szerezzek barátnőt
6 éves koromban bántalmazott súlyosan de erről nem készült jegxzőkönyv mert lebeszélték apámat azóta nem a testi hanem a lelki erőszakot alkalmazza és sajnos váltogatja a pasijait akiket mind ő üldözött el mert papucsnak használta őket a bibliában a tízparancsolatról mesél nekem közbe ő 4 et megsértett mit tehetnék hogy léphetnék s sarkamra 23 évesen úgy kezel mint magántulajdont.
El szeretnék költözmi de csak 50 ezer forintot keresek
utolsó!
és szerinted ameddig ezt az ingyenes okj-t csinálja, addig ki tartja el?
mert vannak olyan szülők, mint pl az övé, hogy 23 évesen már nem szivesen tartja el egy okj miatt...
én sajnos meló mellett nem tudok végezni semmiylen okj-t...mivel hétvégén is dolgozom!
ez a baj...
pedig nagyon jó lenne egy pénzügyi okj pl nekem, de azalatt pl az 1 év alatt nem fog anyám eltartani míg tanulok 24 évesen..
csak ezért kérdeztem vissza :)
Mégis a Biblia ismerete és ígéret segít neked, és a szívből jövő ima.
Mindenki számot fog adni a tettéért. Neked az a feladat, hogy te elfogadható legyél. Mire számíthatunk hamarosan?
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nincs többé gonosz. Nézed a helyét és nincs sehol. A szelídek pedig öröklik a földet és gyönyörködnek majd a béke bőségében."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!