Szerintetek mit tehetek? Anyám sehova nem enged senkivel nem barátkozhatok csak egyháztagokkal vagy olyanokkalmakik neki szimpatikusak a nem enged sehova alatt azt értem hogy bulizni hogy szerezzek barátnőt
6 éves koromban bántalmazott súlyosan de erről nem készült jegxzőkönyv mert lebeszélték apámat azóta nem a testi hanem a lelki erőszakot alkalmazza és sajnos váltogatja a pasijait akiket mind ő üldözött el mert papucsnak használta őket a bibliában a tízparancsolatról mesél nekem közbe ő 4 et megsértett mit tehetnék hogy léphetnék s sarkamra 23 évesen úgy kezel mint magántulajdont.
El szeretnék költözmi de csak 50 ezer forintot keresek
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__8..
Kaptál már válaszokat, ne írd ki újra, ahhoz kommentelj!
Hát így, hogy ennyire sok a hátrányod, nem nagyon tudsz mit kezdeni...
50 ezerből még egy szobát is alig tudsz kivenni...
ha semmilyen barát, rokon, nagymama, vagy apádhoz nem tudsz menni, akkor otthon ragadtál...és tűrnöd kell anyukádat..
Nem tudom pontosan milyen betegséged van.
Én a helyedben fognám magam és keresnék Pest környékén vagy a Dunántúlon olyan munkát,ahol szállást is biztosítanak. Általában gyári melók szoktak lenni, kb nettó 100-130ért és a szállást adják,sőt,sok helyen étkezést is biztosítanak.
Ha sikerülne egy ilyet elvállalnod,akkor ugye el tudnál költözni azonnal és kicsit többet is keresnél,tudnál félretenni magadnak(amiből később elindulhatsz más munkát és albérletet keresni)
Ha már lesz egy kis tartalékod,akkor akár külföldi melót is nézegethetsz. Hátha sikerül ismerősöket gyűjtened és általuk kijutni,munkát vállalni kint is.
Mindenképpen menj el otthonról,amilyen gyorsan csak tudsz. Én valószínű többet vissza sem néznék..Érdekes amúgy,hogy mindig a legnagyobb vallásos emberek csinálnak ilyeneket.. Borzasztó,hogy ilyen szüleid vannak. De próbálj lelépni és új életet kezdeni.Ha már nem tart sakkban anyukád,akkor nyugodtan ismerkedhetsz,barátkozhatsz.Minden jobb lesz.
Hogy veszi el a pénzed?
És mi történik, ha nem adod oda neki???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!