Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya pénzt kér a gyermekét...

Egy anya pénzt kér a gyermekétől, hogy tartsa el, mert ő nem megy el dolgozni?

Figyelt kérdés
Több éve húzódik már a dolog, állandóan arra kér anyám, hogy küldjek haza pénzt, vegyek neki házat, stb. Még valamilyen perrel is fenyegetőzött, hogy szülő eltartási jogom van. Teljesen kivagyok már ettől a helyzettől. Tudna valaki valamiylen tanácsot adni, akinek volt hasonló helyzete?
2017. jan. 30. 06:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ülj le vele beszélni és mondd el neki,hogy felnőttél,családod van, a saját megélhetésedre is alig futja,nem tudod őt eltartani.

Menjen el dolgozni és oldja meg magának.

Ha normális lenne és nem fenyegetne,akkor persze én is azt mondom,segíts ha tudsz.De ilyen zsarolás mellett én nem segítenék.Szülőtartás valóban van,de a ti esetetekben kétlem,hogy megítélnék.

2017. jan. 30. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!