Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyukáknak?...

Hogy mondjam el anyukáknak? (többi lentebb)

Figyelt kérdés

Van 3honapja egy barátom és még nem mondtam meg anyának és rá jött h van egy pasim

Nem tudom h meséljem el neki h ez a pasi az ugymond exem aki egyszer már meg csalt és most megint együtt vagyunk

Félek el mondani mert ők nem nagyon kedvelik és nem hiszik h meg változott de tényleg meg változott sokkal másabb a viselkedése velem....

Kérlek segítsetek h h vázoljam neki h ki az és h engedje meg h együtt legyünk mert nagyon szeretjük egymást

És ha kell akkor be bizonyítja a barátom anyáéknak h meg változott

Hogy mondjam el anyának??

Köszönöm előre is a válaszokat😊

2017. jan. 29. 20:50
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*anyukámnak bocsánat a telefonom átt írta
2017. jan. 29. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
2017. jan. 29. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Megcsalt, és csodálkozol, hogy szüleid nem szeretik?

Megváltozott, mi? No és honnan tudod, hogy nem csal most is, vagy épp veled csal egy másikat?

Amúgy meg a kérdésre a válasz, a száddal mondd el neki.

2017. jan. 29. 20:57
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Várj amíg 15 leszel..
2017. jan. 29. 20:59
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Hány évesek vagytok ? :)
2017. jan. 29. 21:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz normális választ adni akkor ne írj semmit köszönöm

Kettő onnan tudom h meg változott hogy érzem a másik meg az h úgyis meg tudom h meg csal....

2017. jan. 29. 22:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy én 17a barátom 18
2017. jan. 29. 22:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hülye pitsa... Komolyan az ilyen meg is érdemli. Ezután is meg fog csalni, csak óvatosabb lesz. Vagy nem, mert már tudja, hogy elég hülye vagy, hogy visszafogadd.

És egyébként hogy akarna bizonyítani anyádnak? Erényövet rak magára?

2017. jan. 30. 02:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az anyukám mindig azt mondta nekem,hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Különben ha megcst,hogy tudsz benne újre megbízni? Egy kapcsolat alapja a bizalom. Nekem ezek után nem menne. Én mindig arra gondolnék,ha pl elmegy valahova,hogy na most biztos megint megcsal. Szerintem ilyen fiatalon kár elpazarolni az idődet egy ilyen kapcsolatra. Aki igazán szeret az nem csal meg !

2017. jan. 30. 07:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Anya! Ne akadj ki! Az exemmel járok újra...megváltozott, tényleg...becsszó... most ez komoly?

Kérdező, egyvalamit jól jegyezz meg!

Amelyik kutya otthon jól lakik, nem megy máshová!

Aki egyszer megcsalt, újra megfog!

A szüleid nem fogják jó szemmel nézni mert féltenek. Nem akarják, hogy csalódj, depis légy és a szobádban gubbassz!

2017. jan. 30. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!