Ajándékautó, de így? Elfogadtátok volna így? Többi lentebb.
Szedd össze fórumokról a a Kangoo összes széria hibáját, esetleges hibáit Kangoo tulajoktól és mutasd meg a szüleidnek. Hátha benyalják, hogy ezért ne kell.
Az meg már mi,, hogy nem csinál s*gget a szájából?! Ugyan, már, nevetséges. Naponta tesznek ajánlatot a kereskedőnek, aki tisztában van vele, hogy akkor kell komolyan venni egy üzletet ha már megköttetett.
Tényleg nevetséges az apád viselkedése.
En elfogadtam volna... Auto-auto.
Nekem oly mindegy mit vezetek! Gyerek szempontjabol biztonsagos legyen, muszaki allapota jo legyen, fogyasztasa ne tegyen padlora, guruljon menjen aztan ennyi! Oly mindegy nekem hogy nez ki!
Kangoo ellen az szol hogy magasabb az atlag szemelyautoktol igy a fogyasztasa is nagyobb... En mig a kombi mondeommal szelarnyekban tudok maradni (6litert eszik nyaron klimaval 7-7,5) ezzel apum nem! Ami mellette szol hogy kenyelmes, hatalmas pakoloterek vannak benne es jo vezetni!
Nem mondom, hogy egyezz bele... De olyan mindegy mit vezetsz! Biztonsagos legyen sok sok legzsakkal a gyerekek miatt!
Rengeteg auto volt alattam a terepjaroktol kezdve a kisteherautokig (rav4, ranger, astrak, c5, picasso, fabia, fiatok, kombo, transit, ax, bx, primera, mondeo, fiesta, trabant, polski, stb..)
Nekem a muszaki allapota a fontos! Mas nem!
Oroksegedbol ki nem zarhat mert van koteles resz, de a gyerekek miatt eladhatatlan lesz!
Szerintem ne stresszel ezen! Majd lenyugszanak es annyi! Ha annyira adnanak 600 ezret tegyek be a gyerekeknek szamlara!
#2, fizetni ugyan fizet, csak éppen 900 helyett 400-at.
Ráadásul ebből a 400-ból 200 az autójuk ára, ami jövő ilyenkor a felét fogja csak érni.
Kérdező, nekem is furcsa, hogy minek ragaszkodik apád ahhoz az autóhoz, hogyha úgyis a tiétek lesz, de mégis azt mondom, hogy anyagilag nagyon jó üzlet. Kevesebb, mint a felét fizetnétek érte. Ajándék lónak meg... tudod.
nem fogadtam volna el én sem
na de most akkor azért akarnak kizárni az örökségből, mert te nem fogadtál el egy ajándékot?
nektek most milyen autótok van? nem lehet, hogy arra hajt a fater?
Én sem fogadtam volna el. Ha már 400 ezret kiadok valamiért, akkor az olyan legyen, amilyet szeretnék.
Most hagyd őket egy kicsit lecsillapodni, később talán belátják, hogy nem volt jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!