Ajándékautó, de így? Elfogadtátok volna így? Többi lentebb.
A kérdező kvázi fél millió ft-ot kapna az apjától autó formájában. És nem annak örül a Kérdező, hogy az apja ilyen rendes, hanem azon izél, hogy milyen az autó.
Milyen könnyen nemet mondana itt sok ember.
Gondolom, nekik mindegy, hogy 500,000 ft ide vagy oda.
Köszönöm mindenki válaszát. Számomra mind hasznos volt.
Sajnos az az alapvető probléma, hogy a szüleim nem látják be, hogy nem 18 éves vagyok, akinek majd Ők megmondják, hogy mi a legjobb. Azt sem látják be, hogy felnőttem és családom van, mert örökzöld témájuk, hogy én az albérletben játszom az agyam, amikor otthon lakhatnék velük. Jelenleg négyen vagyunk, de remélhetőleg leszünk öten is. Az mellékes, hogy el sem férünk, vagy mi mit szeretnénk. Apám tényleg segítőkész és akart is segíteni, de rendkívül önző módon teszi azt. Az mégis milyen segítség, hogy olyan autót "ajándékoz" nekünk, ami az Ő álma, neki tetszik, és még a felét fizessem is ki. Ha ingyen adja nem szólhatok semmit, de erre nekem fizetnem kellett volna? Szóval Ő a fölényét akarta ezzel éreztetni, mert fel lett ajánlva, hogy adunk többet is, csak mi választhassunk, de ebbe nem ment bele. Kangoo vagy semmi alapon!!! Nekem ez röhejes! Főleg, hogy egy autókereskedőnél akart becsületet bizonyítani, mikor egy fitying foglalót sem adott. Szóval, ha segíteni akar igazán, akkor figyelembe veszi a mi elképzelésünket is, hisz elvileg nekünk szánná... Na, amikor mondtam, hogy így nem kell, akkor vérig sértődtek, persze, megköszöntem nekik, hogy gondoltak ránk. Szerintük ez hálátlanság, ezek alapján mondta anyám, hogy még a házból sem kapok, megy az unokák nevére. Az autó lehet aranyos kis családi autó, de olyat szeretnénk, amibe három gyerekülést is be lehet kötni. Nehéz volt nekik ezt megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!