Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadtátok volna ezért azt...

Elfogadtátok volna ezért azt a pénzt?

Figyelt kérdés

Párom üzletkötő. Barátnőmék rendeltek az ő cégüktől, persze rajtam keresztül, hogy a barátnőméknek olcsóbb legyen. (baráti áron). Mivel én "kötöttem meg" az üzletet, a párom akart adni 5 ezer ft-ot. (Ő így is 20 E-t keresett rajta). Mondtam neki, hogy ugyan hagyd a francba. (Napi 4-5 ezreket simán elszór tehát neki nem okozott volna gondot ha elfogadom.) Tovább erőltette, én meg mondtam, hogy nem kell a pénze. Odáig jutottunk, hogy már üvöltöttem vele, hogy: "b*zd meg, nem kell a k*rva pénzed, d*gd fel magadnak."

Reggel kérdezte anyu miért nem fogadtam el, mert tudtam volna venni valamit rajta. (Ha el is fogadom, akkor is a párom közelgő szülinapjára vennék valamit.)

Aztán anyuék azt mondták, ha még egyszer felhozza a témát, fogadjam el a pénzt.

(Megalázónak éreztem, jobban fájt ez a "megdolgoztál a pénzedért" dolog, mintha lek*rvázott volna.)

Szerintetek?

2009. aug. 19. 09:50
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem akart vele megbántani .Én személy szerint nem értem miért nem fogadtad el ? Ha nálunk ilyen felmerül , hogy a munkámat ki akarja fizetni családtag vagy a saját férjem akkor azt a pénzt félre teszem és közös programra használom fel . (azt már csak zárójelbe teszem hozzá , hogy nem is értem , hogy lehet párkapcsolatban ilyen alpári hangon beszélni , hszen szereted a másikat még akkor is ha dühös vagy rá ).
2009. aug. 19. 09:54
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze ahhoz, hogy ti milyen kapcsolatban vagytok egymással.

Ugyanis -én is dolgoztam üzletkötőként-, aki így segített, "hozta a vásárlót", mint te, annak járt ennyi! Elfogadhattad volna tiszta lelkiismerettel. Most már azért egy kis magyarázatot (bocsánatkérést) is "mellékelj" hozzá:):)

2009. aug. 19. 09:56
 3/37 A kérdező kommentje:
De én nem csináltam semmit amiért megérdemelném a pénzt. Barátnőm megkérdezte, mennyi lenne az amit rendelnének. felhívtam a párom, megkérdeztem. Elmondtam kinek kell, erre ő mondott egy összeget. Barátnőm anyukájának meg tetszett az ajánlat, így felhívta a páromat és ma mennek beszerelni hozzájuk. Ezért miért kellett volna, hogy elfogadjam a pénzt?
2009. aug. 19. 09:58
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadtam volna. Úgyis ráköltötted volna, akkor miért ne?

Egy kis bocsánat kérés nem ártana, mert durván beszéltél vele. (bár, ha mindig így beszéltek egymással, akkor nem szóltam)

2009. aug. 19. 09:59
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem volt igazad!

Nyugodtan elfogadhattad volna a felajánlott jutalékot, hiszen az üzletet te szerezted. A párodnak még maradt is,tehát csak "értékelni" szerette volna a segítséged.

Jogtalanul üvöltöttél vele,sőt,lehet,hogy megsértetted.Legközelebb nem fogja felkínálni,az tuti.

6/37 A kérdező kommentje:
Akkor is megalázónak tartom, hogy a párom pénzt adjon. Nem vagyunk gazdagok, tehát lett volna helye annak a pénznek (besegíteni a telefonszámlába, internet havidíj stb.) De akkor sem tartom fair-nek. :S
 7/37 A kérdező kommentje:
Azóta már kibékültünk, elnézést kértem tőle, hogy így beszéltem vele de tényleg legalább 10x elmondtam, hogy köszi de nincs szükségem a pénzedre. Nem szoktam így beszélni senkivel, de eldurrant az agyam. Mióta együtt vagyunk ez volt az első és az utolsó eset. (Már azt is cikinek tartottam, mikor ő vette meg a hajfestékemet, ami kb 800 ft).
2009. aug. 19. 10:01
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Most megtapasztaltad, hogy lehet ilyen könnyen is pénzhez jutni (van, aki így él)... Ezzel nem a szexuális teljesítményedet értékelte, ezért nincs helye az önérzeteskedésnek.
2009. aug. 19. 10:05
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te egy kicsit túl öntudatos? Nemsokára lehet, hogy ő lesz a gyerekeid apja, természetes lesz, hogy ő keresi a több pénzt, jobban fogsz függni tőle anyagilag, mint eddig. Meg amúgy is nagyobb boldogság adni, mint kapni. Ne csinálj gondot egy dologból, ami nem is gond.
2009. aug. 19. 10:06
 10/37 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy vannak akik ilyenekből élnek. De én nem vagyok ilyen.
2009. aug. 19. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!