Elfogadtátok volna ezért azt a pénzt?
Párom üzletkötő. Barátnőmék rendeltek az ő cégüktől, persze rajtam keresztül, hogy a barátnőméknek olcsóbb legyen. (baráti áron). Mivel én "kötöttem meg" az üzletet, a párom akart adni 5 ezer ft-ot. (Ő így is 20 E-t keresett rajta). Mondtam neki, hogy ugyan hagyd a francba. (Napi 4-5 ezreket simán elszór tehát neki nem okozott volna gondot ha elfogadom.) Tovább erőltette, én meg mondtam, hogy nem kell a pénze. Odáig jutottunk, hogy már üvöltöttem vele, hogy: "b*zd meg, nem kell a k*rva pénzed, d*gd fel magadnak."
Reggel kérdezte anyu miért nem fogadtam el, mert tudtam volna venni valamit rajta. (Ha el is fogadom, akkor is a párom közelgő szülinapjára vennék valamit.)
Aztán anyuék azt mondták, ha még egyszer felhozza a témát, fogadjam el a pénzt.
(Megalázónak éreztem, jobban fájt ez a "megdolgoztál a pénzedért" dolog, mintha lek*rvázott volna.)
Szerintetek?
Ennek semmi köze ahhoz, hogy ti milyen kapcsolatban vagytok egymással.
Ugyanis -én is dolgoztam üzletkötőként-, aki így segített, "hozta a vásárlót", mint te, annak járt ennyi! Elfogadhattad volna tiszta lelkiismerettel. Most már azért egy kis magyarázatot (bocsánatkérést) is "mellékelj" hozzá:):)
Elfogadtam volna. Úgyis ráköltötted volna, akkor miért ne?
Egy kis bocsánat kérés nem ártana, mert durván beszéltél vele. (bár, ha mindig így beszéltek egymással, akkor nem szóltam)
Sztem nem volt igazad!
Nyugodtan elfogadhattad volna a felajánlott jutalékot, hiszen az üzletet te szerezted. A párodnak még maradt is,tehát csak "értékelni" szerette volna a segítséged.
Jogtalanul üvöltöttél vele,sőt,lehet,hogy megsértetted.Legközelebb nem fogja felkínálni,az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!