Elfogadtátok volna ezért azt a pénzt?
Párom üzletkötő. Barátnőmék rendeltek az ő cégüktől, persze rajtam keresztül, hogy a barátnőméknek olcsóbb legyen. (baráti áron). Mivel én "kötöttem meg" az üzletet, a párom akart adni 5 ezer ft-ot. (Ő így is 20 E-t keresett rajta). Mondtam neki, hogy ugyan hagyd a francba. (Napi 4-5 ezreket simán elszór tehát neki nem okozott volna gondot ha elfogadom.) Tovább erőltette, én meg mondtam, hogy nem kell a pénze. Odáig jutottunk, hogy már üvöltöttem vele, hogy: "b*zd meg, nem kell a k*rva pénzed, d*gd fel magadnak."
Reggel kérdezte anyu miért nem fogadtam el, mert tudtam volna venni valamit rajta. (Ha el is fogadom, akkor is a párom közelgő szülinapjára vennék valamit.)
Aztán anyuék azt mondták, ha még egyszer felhozza a témát, fogadjam el a pénzt.
(Megalázónak éreztem, jobban fájt ez a "megdolgoztál a pénzedért" dolog, mintha lek*rvázott volna.)
Szerintetek?
Uhh, na azért álljon meg a menet. :D
19 éves vagyok, még fél éve sem vagyunk együtt, kérlek, ne beszélj ilyenekről hogy ő lesz a gyerekem apja. Lehet, hogy ő lesz, de ezt nem tudhatom előre.
Nekem még a tanulás az első, nem a házasság meg a gyerek téma. :)
Egy dolgot értesz félre. Te azt mondod, hogy nem dolgoztál meg érte. De megdolgoztál, üzletet hoztál neki. Ez munka. Van akinek csak ez a munkája, cégek élnek csak abból, hogy ügyfeleket hoznak egy másik cégnek. Ezért nyugodtan elfogadhattad volna a pénzt.
(Valószínű ezért is nem értette a párod, miért nem akarod elfogadni, hiszen neki természetes volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!