Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt olyan hogy párkapcsolat hatására megszerettetek/ elfogadtatok valamit?

Figyelt kérdés

Most lett barátom és kicsit változott az ízlésem

Úgy gondoltam hogy én egy olyan pasit szeretnék aki magas szikár, izmos, felettem jár... Undorodtam a szőrös hónaljtól és nemi szervtől...

Mióta van barátom már koránt sem fontosak ezek a dolgok. Alacsony, velem egymagas, nem annyira kigyúrt. Még a hónalja is szőrös :) És már egyáltalán nem zavar.

Ti feladtátok már az ilyen ízlés dolgaitokat valakiért vagy végsőkig kitartotok mellettük?

2012. okt. 24. 19:40
 1/8 TOMAtm ***** válasza:
31%
piha de leadtad az igényeket....
2012. okt. 24. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez normális...szereted tehát úgy szereted ahogy van... :D NEkem nem csak ilyen téren, hanem bizonyos dolgokat is megszeretettek velem zene kaja egyéb...
2012. okt. 24. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, pontosan ilyen dolog a futballmeccs nézése. Elfogadtam, bár nem szeretem, és már néha a reklám alatt se pofázok, csak főzök közben egy teát:D

A férfi teste pedig nem az enyém, tehát ő azt csinál vele, amit akar. Hasonló undorom volt a férfi fülbevalóktól is, amit visszataszítónak tartottam, mégis megszoktam, nem az én testem, nem szólhatok bele...

2012. okt. 24. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát a csaj legyen már alacsonyabb tölem:))) Am a szörösség megoldható. Legyünk már igényesek ezt nemkéne leadni szerintem. A testi adottságokon nemlehet segiteni vagy elfogadod olyannak vagy nem.
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
benőtt a fejed lágya... a pasi a szőrtől férfias kinézetű. csak a kislányok gondolják másképp.
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy ideig nem fog zavarni....később lehe nagyon zavarni fog,főleg ha nem változtat rajta :S:S
2012. okt. 24. 19:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ez nem az igény leadása. Ő egy minden szempontból tökéletes fiú :) Az meg hogy a szőrtelenítési kultúrája más mint a megszokott nem igénytelenségre vall szerintem :)

Egyre többször látom hogy hírességeknek meg férfimodelleknek is szőrös a hónalja. Nemi szervnek meg nem egy dzsumbujt kell elképzelni csak nem csupaszcsiga ^^

2012. okt. 24. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
a szerelem vak :)
2012. okt. 24. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!