Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető, hogy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy párkapcsolat lesz abból, hogy mindketten csak barátkozni akarunk?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 23:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen, a barátságokból lesznek a legjobb kapcsolatok
2012. okt. 23. 23:45
 2/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondják, hogy ha a lány barátként tekint rám akkor baszhatom?
2012. okt. 23. 23:48
 3/12 anonim ***** válasza:

igen, én kimondottan lassú szerelmes típus vagyok. Nálam kell 2-3 hónap minimum, mire megjön a szerelem érzés. Szóval én a randi világában el vagyok veszve.

Ezért mindig barátként közelítek a pasikhoz ,azt eldől mi lesz.

Igaz én ha pár választok akkor évekre tervezek. Szóval eddig 2 fiúnál jártam így.

2012. okt. 23. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Épp forditva, ha barátként tekint rád akkor nem b@ssz6od.

Legalábbis büntetik.

2012. okt. 24. 00:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze, elképzelhető hogy egymásba szerettek. Bár nekem ilyen még sosem volt. Én szerencsére olyan kapcsolatokat alakítottam ki eddig, ahol jó barátok is voltunk, pedig csak párkapcsolatnak indult :)
2012. okt. 24. 00:24
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Fiú vagyok.A legjobb barátommal a kapcsolat barátságnak indult.Aztán szex lett belőle, mindez úgy hogy nem vagyunk homók.Konkrétan egy laza orál.Szóval kétlem, hogy párkapcsolat lehet belőle, de egy laza szex belefér.
2012. okt. 24. 01:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó:

De hetero sem vagy, az tuti.

Kérdező:

Lehet, ha a vonzalom meg van.

2012. okt. 24. 01:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól, hogy EGY!! azaz 1 azaz EGYETLEN fiúval képes voltam orálozni fiú létemre nem vagyok meleg.Más fiút képtelen lennék megkívánni.De te gondolj amit akarsz...
2012. okt. 24. 02:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Leszopsz valakit és nem vagy meleg. Ne viccelj már! Full homokos vagy! Ez alól nincs kivétel hogy többet nem kíváncsi, meg más marhaság.
2012. okt. 24. 09:47
 10/12 anonim ***** válasza:

OFF

# 8!

Nem attól lesz valaki homár, hogy minden srácot leszop.

A hetero pasik sem dugnak meg minden nőt.

2012. okt. 24. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!