Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy párkapcsolat lesz abból, hogy mindketten csak barátkozni akarunk?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 23:43
11/12 anonim válasza:
Visszatérve az eredeti témához, bár ez is nagyon izgalmas:-) : Mi a férjemmel majd egy évig csak haverok voltunk, időnként összefutottunk és jót beszélgettünk, nagyon kedveltem de nem tudtam elképzelni hogy összejövök vele. Aztán több hónap után ő kezdeményezett, randira hívott és megcsókolt stb, aztán megbeszéltük hogy néha szexelünk de ha szerelmes leszek valakibe, akkor harag nélkül vége, maradunk csak barátok. Ő akkor nős volt. Hát, 1-2 hónap és jó néhány szex és szerelmesek lettünk egymásba. 10 éve vagyunk együtt, a szerelem is és a barátság is megvan azóta is:-)
12/12 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy alapvetően nem, de esetleg előfordulhat.
Általában nem a férfiakon múlik, ha a nő szép... Magyarul leginkább a nőn múlik!
Ha a nő nagyon határozottan csak barátságban gondolkodik (és beteszi a férfit egy "csak jóbarát" kategóriába), akkor az életben nem lesz belőle semmi több!!
Azonban lehetséges, hogy valójában a nő sem csak barátságban gondolkozik, (valahol szimpatizál a férfivel, mint férfivel is, fel néz rá valamilyen szempontból és nem bánná, ha több lenne), de nem akarja annyira felfedni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!