Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 év után nem megy a szex....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után nem megy a szex. Sok a meló, kevés a pénz, sok az ideg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anno mikor összejöttünk, tudtam hogy Ő az igazi. Mindegy volt hogy hol élünk... Mára már nem így gondolom. egyszerűen nem tudok vele úgy együtt lenni mint régen. Nem érzem magam elég megbecsültnek. Több figyelmet szeretnék, de közbe tudom, hogy neki is nehezek a mindennapok. Mit tegyek?

25/l

2012. okt. 23. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
hagyd ott, mit kel erőlködni?!
2012. okt. 23. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Isten hozott a való világban. Már a valódiban. Ehhez kell alkalmazkodni.
2012. okt. 23. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Most amit írok azt komolyan írom, nem viccnek szánom! Szex előtt mind a ketten rúgjatok be egy kicsit, akkor legalább arra a pár percre el tudjátok felejteni, hogy milyen elcseszett szar világban élünk, hogy az országot zsidók irányítják, és napról napra nő a cigánybűnözés mértéke.
2012. okt. 23. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem lépj tovább, bár tudom hogy ez elég nehéz egy ilyen hosszú kapcsolatból, mert ott a megszokás. Az emberek változnak és kinövik egymást egy idő után ha úgy van mégse nekik kell együtt lenniük.

Találsz majd mást akivel boldog leszel. Tényleg nem kell erőltetni ami nem megy.

26/l

2012. okt. 23. 19:04
 5/7 Hole Hunter ***** válasza:
Javaslom tarts egy kis önvizsgálatot! Tarts magad elé egy tükröt és kérdezd meg a tükörképedet...Te mit tettél a kapcsolatotokért, miket hagytál elsatnyulni a kapcsolatban. Ha azt az eredményt kapod, hogy te vagy maga a tökély, és csak a párod hibás mindenben...na akkor hagyd el. Egyéb esetben tán le kéne ülni és kicsit átbeszélgetni a dolgokat.
2012. okt. 23. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
gyere velem:)
2012. okt. 23. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat! :)
2012. okt. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!