Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem költ rád a pasid szakítanál vele?
"Mást a párja eltartja,viszi ide-oda"
Ugyan kit? Egy normális nőt se ismerek, akit eltartanak. És mivel csak normális nőkkel barátkozom..
Bár te abba csúsztál bele, amiben rengeteg nő. Lassan te tartod őt. Sok fiú észrevétlenül visszaél ezzel: ott kajál a csajnál, néha ott lakik, és nem veszi észre, hogy azt a csaj fizeti, és bizony az is pénzbe van.
Egyáltalán nem pártolom, hogy a pasi tartsa a nőt, de bizony, a pasid egy élősködő. Ha összeköltöznétek is ez lenne. A középút az egészséges: legalább azt fedezze, ami őrá megy el.
(De sajnos sokan még ezt sem teszik meg: és pont ezek szoktak pattogni, hogy hú, a férfiak meghívják, meg eltartják a nőket)
hát nem tom...mi 5 éve vagyunk együtt. Van hogy meglep hogy elvisz vacsizni vagy nyáron nyaralni vagy esetleg ha talál valami aranyos apróságot aminek örülnék meglep vele. Ettől függetlenül én meg mindig azon rágom a fülét hogy ne költsön rám :/ van hobbija költsön arra.
Ő is sokat van nálunk, itt eszik, fürdik (ergo vizet használ-->pénz) de sose vártuk el hogy hozzon is valamit, pedig mi pont azok vagyunk akik egy keresetből élünk 3-an...Viszont én is sokat vagyok náluk, eszek fürdök stb. szóval mondhatom úgy hogy kiegyenlítődik a dolog.
hány évesek vagytok?
N22
Nehéz ebbe belelátni, hogy a kérdező valóban anyagias-e? Vagy csak reális?
Komolyan mondom nektek, anélkül, hogy valaha is egyáltalán hagytam volna, hogy eltartsanak, vagy nagyobb összegben rám költsenek (kevesebbet is keres a párom), hogy látom magam körül: nagyon sok nő, sőt, rengeteg nő gyakorlatilag eltartja a pasiját.
Víz, gáz, villany, rezsi, amit a nő fizet, mert nála laknak. Kap néha apróságokat, de főz, néha mos a férfira, stb.
Ezek persze a férfiak szerint nem számítanak "anyagiaknak", mert nem látványosak.
Én amúgy értem hogy mit mondasz. Én világ életemben olyan voltam, hogy mindig sokkal többet költöttem a barátnőmre, mint ő rám. Nem vagyok gazdag, szóval még az sem lehet, hogy a pénzem miatt lettek volna velem, egyszerűen így tanultam, ilyen a bátyám is. Különben meg ha nincs kire költeni, akkor rendszerint lezüllök, eliszom vagy elszívom, szóval mondhatni, hogy még jó helyre is kerül az a pénz.
22/F
Egyik barátnőm járt hasonlóan: ő is megkapta a barátjától, hogy "anyagias kis k"- miután kihozta egy beszélgetés az alábbit.
A fiú meghívta egy kisebb kirándulásra, aztán fűnek-fának dicsekedett, eléggé leszólta a lányt, meg úgy általában a nőket. Többször is úgy emlegette az esetet: "én fizetten a nyaralásodat" (közös kirándulás volt, pár napos).
Barátnőm beleunt és közölte:
Először is, mindketten ott voltak. Másodszor pedig, az ő (barátnőm) fizetése egész évben kettőjükre megy el, a kaja, a rezsi, fűtés világítás, mindet ketten használják és a fiú egy fillért se ad bele.
Ha viszont még nem laktok együtt én sem kicsinyeskednék ilyesmin. Reménykedj, hogy nem potya kajáló helynek néz benneteket. :)
8 Nem kell többet költeni, én reális vagyok ebben. :) Sosem vártam ezt, mindig igyekeztem viszonozni, ha ő ajándékot vett, én is vettem kb. egyenlő értékben. Szívesen költök én is a páromra. (nő vagyok)
De ez, amit az előbb leírtam.. barátnőm esete. Ebben is inkább az a bosszantó, hogy a fiú azt hitte, még ő volt nagyvonalú, meg a nagy pénzes srác, aki most hogy megajándékozta a másikat (pedig ha nem csak ezért- a dicsekvésért- csinálja, akkor még jól is esett volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!