Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem költ rád a pasid szakítanál vele?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt,néha kapok csokit meg apróságokat..De soha sehova nem megyünk,nem költ rám..Mást a párja eltartja,viszi ide-oda,engem pedig sehova..Ha tudnám,hogy tényleg nincs rá akkor nem érdekelne!De inkább a mamájának adja a pénzét meg a szüleinek..Ráadásul minden hétvégén nálam van és így anyagilag..Anyám is mondta már,hogy legalább hozna egy zacskó cukrot vagy el olajat néha-néha..Amikor megszerettem szegény volt,nem volt munkája..de most már keres..

2012. okt. 12. 19:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

A közös programot megértem, arra nekem is igényem van, de én sokszor dobtam fel,hogy fizessük felesbe, vagy fizetem én. Hiszen miért kellene mindent a férfinak fizetnie? A közös program mindkettőtöknek jó!

Már csak exről tudok beszélni: ő mindig ragaszkodott hozzá, hogy majd ő fizet. Ez azért elég kellemetlen, így örültem, mikor hagyta, hogy beszálljak én is. 3 éve vagytok együtt, az ilyeneket meg kellene tudni beszélni. Az, hogy ő az anyukájának adja, az az ő dolga, téged is meg szokott lepni, szerintem nincs miért dühösnek lenned.

Ami a hétvégéket illeti: ha anyukádat tényleg zavarja, akkor erről is beszélgess a pároddal, bár számomra ez nagyon ciki lenne, hogy na, nálunk ettél hétvégén, hozz egy kiló cukrot...Én nem kérném el. Fürdik kétszer, ez azért nem sokat dob a számlán, a kaját pedig nem tudom, de gondolom nem eszi ki azért a hűtőt. Esetleg feldobhatod, hogy rendeljetek pizzát, amit felesben fizettek, és esetleg vehettek anyukádnak is.

23/L

2012. okt. 12. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Nálunk minden felesbe megy. Kivéve néha amit csak saját magamra költök (tampon, smink cuccok, egyéb ilyenek) de az is csak akkor, hogyha külön magam veszem meg. Ha együtt vásárolunk akkor fele-fele.

Ez szerintem nagyon bunkó dolog, hogy semmivel sem viszonozza.

2012. okt. 12. 20:38
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Reálisan látod..Szállodának nézi az otthonotokat..

Mert neki így kényelmes, és olcsó.

Néha elvihetne vacsorázni, vagy valami jelét adhatná,hogy

nem csak kapni, adni és kéne...

Értem nagyon jól az aggályod...Az ilyen pasiból -önző- nem lesz jó társ..

Gondolkoznék a szakításon. Már most házi rabszolgát csinált Belőled. Fiatal vagy még "cselédnek".

2012. okt. 12. 20:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebben fiúként egyet kell értenem, hogy legalább megkérdezte volna, hogy vigyen-e valamit hozzátok. Nemrég vagyunk együtt bartnőmmel, és csak úgy tudunk találkozni hétvégente, ha náluk alszom egy este. A második alkalom után odaálltam Édesanyja elé, hogy találjunk ki valamit ezek kompenzálására, veszek 1-2 dolgot, vagy adok havi pár ezer forintot. Persze tündéri olt és azt mondta, szó sem lehet róla, de igyekszem visszafogni magam, jóval kevesebbet eszek, mint ha otthon volnék:D
2012. okt. 12. 20:54
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Miért kéne a nőket eltartani? Kik ezek? Miért van nekik speciális igényük, elvárásaik? Mitől érnek többet mint a férfiak? Eleve szinte minden téren alsóbbrandűek, gyengébbek. Kiharcolták, kicsikarták az egyenjogúságukat, akkor meg főleg ne hápogjon a szájuk a kedves mácácskáknak. Tanuljanak, törekedjenek, takarodjanak dolgozni, és adjanak bele a közösbe annyit,amennyit a palijuk. Akkor meglesznek. Egy normális férfi bas-sza ki a pi-csába az elvárós szutyok kullancs némbereket. CSak a szülők nyakán illik élősködin maximum, de egy állítólagos szerelmi társon ne tegyék már, ez pofátlanság.
2012. okt. 23. 20:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Óóh, ilyen embert én is ismertem. Anyukám barátja volt, és nem hogy nálunk fürdött evett, stb sokszor. Hanem ha nagy ritkán vásárolt is, mit csinál? ki teszi a blokkot az asztalra, vagy szekrényre ahol látható.. És emellett amit vett annak is ő ette meg legalább a felét. Nevetséges.

Ja és ezt leginkább semmivel se viszonozta.

2012. okt. 23. 21:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Ja és vendégségbe amúgy is illik vinni legalább valami kis apróságot, ha már megyek főleg ha ott is alszom. Leehetnek kivételek, dee azért amit ő csinál az már sok.

Ah és viszont, az eltartás dolog tényleg nem pont a legjobb érv, mert nem kell hogy ez legyen a norma. Az hogy ide-oda vigyen, illetve pontosabban kimutassa valahogy hogy szeret, viszonozza a dolgokat az tényleg kéne. Ennek oda vissza kéne működnie egy kapcsolatban.

2012. okt. 23. 21:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

15: Téged már ismerünk, magad írtad, hogy ronda vagy, nem kellesz a nőknek. Ezért húzod le őket folyton.

De így van. Nem kell őket eltartani. Még azokat sem kellene, akik visszaélnek vele, emeljék fel a kis seggüket és nőjenek fel a Nőkhöz.

Viszont a kérdés az élősködő pasikról szólt. Kicsit túlzott, de rengeteg pasi élősködik nők nyakán, ahogy munkahelyeken is rengeteg idióta férfi helyett dolgoznak tehetséges nők, a tök hülye főnök meg azt se tudja, mit írt alá. Erről közvetlen környezetemben is több tapasztalat is van.

2012. okt. 23. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Különben van különbség a között, hogy én kitartatom-e magam nőként (nem, mert semmi szükségem rá, remek melóm van, autóm, kocsim) és a között, hogy hajlandó vagyok-e kitartani egy selyemfiút, vagy egy rajtam élősködő, lusta, fotelban döglő fazont (szintén nem).

Utóbbit nők ezrei teszik ebben az országban.

2012. okt. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!