Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit helyeznétek előtérbe? Milyen beállítottságúak vagytok?
5. Erre a kérdésre akkor kapnál jó magyarázatokat,ha úgy tetted volna fel,hogy aki anyagias,az nem középosztálybeli.Amúgy egyértelműen az elsőre szavazok.
Egy középosztálybeli férfit képzelj, el, aki nem elégszik meg a középosztállyal. Aki úgy akar élni, hogy a számlái, és kiadásai kifizetése után maradjon a zsebében egy átlag középosztálybeli fizetése.
Ez a kettő most miért zárja ki egymást?
Annyira nem értem az ilyet... Én is fontosnak tartom, hogy legyen jó fizetésem, vagy egy olyan munkám, ahol megbecsülnek és nem hónapról hónapra élünk az éhhalál szélén, ezért elég keményen dolgozok, de ettől még nagyon tudok szeretni és bújós vagyok, meg minden.
Szóval mindkettő fontos, egyikről se mondanék le.
(A pénzről többek közt azért, mert elég kevés az a kapcsolat, amit nem tesz tönkre az, hogy állandóan a számlákon kell izgulni. Eszköz és annak elég fontos, kár lenne tagadni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!