Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
Kedvesemmel majdnem 6. éve együtt élünk. 12 év korkülönbség van köztünk, harmonikus és anyagilag stabil a kapcsolatunk, a kémia a mai napig tökéletesen működik. Vágyom - és Ő tudja is - házasságra, gyerekre de sarokba nem akarom szorítani, túlságosan szeretem és tisztelem, de mostanában egyre gyakrabban veszem észre, hogy élvezi ha csak Ő van a figyelmem középpontjában. Mint a kisgyerekek: irigy. Talán ezért nem szeretne még babát? A férfiak miért nem aggódnak a koruk miatt? Próbáltam szépen előadni, hogy jaj de szeretném, mi is egy család legyünk, de mintha viccelődnék, nem vesz komolyan. Lehet ennyi idősen elköteleződéssel probléma? ennyi idő után? 24/ N2012. okt. 24. 17:11
1/4 anonim válasza:
Lehet bizony. Eddig egy jo kis lyukacska voltál, akinek bármikor bucsut LEHET inteni. Ha elvesz, föleg ha gyerekeitek lesznek, ez gyökeresen megváltozik. Nem érett még meg erre (lehet, hogy soha nem is fog.)
2/4 anonim válasza:
Bezzeg a kedves/jószívű, DE csúnya férfiak nem kellenek a nőknek, hiába kitennék a lelküket a nőnek... azok örömmel csinálnának gyereket a szeretett asszonynak... :/
Miért mindig az ilyen palik kellenek a nőknek, holott tudják SOHA nem kapnak tőlük igazi szeretetet és ők lényegében egy szextárgynak vannak használva, egy jó kis szórakozásnak???
Igazságtalan az élet... :(
3/4 A kérdező kommentje:
2 # : Ahhoz nem vagyok elég jó, hogy csak szextárgy legyek. Érzem, hogy szeret és ezek szerint fontos leírni: Nem egy bunkó aktatáskás páva. Egyszerű vidéki fiatalember. Előttem egy tartós kapcsolat lánykérése nemmel végződött. Én azt hiszem sosem szerették még ennyire, de ő elég nehezen bontakozott ki a kapcsolatunk elején.
2012. okt. 24. 17:44
4/4 anonim válasza:
2-es vagyok.
Jah értem.
Akkor nyíltan beszélj vele.
Mi férfiak nem értünk a LEGNYILVÁNVALÓBB célzásokból sem.
Ha komolyan akarsz vele beszélni, akkor beszélj vele komolyan ezekről a dolgokról.
Tetszik vagy sem, ez az egy út létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!