Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jó ember, de apának vacak?

Én84 kérdése:

Jó ember, de apának vacak?

Figyelt kérdés

Van köztetek olyan,aki úgy érzi jó ember a férje,de apának elég gyenge?

Ezt ki hogy dolgozza fel magában?

Nem a saját életemet akarom boncolgatni,tapasztalatokra lennék kiváncsi.

Köszönöm!

2017. jan. 28. 17:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Ilyen nincs. Aki vacak apa az nem lehet jó ember.
2017. jan. 28. 18:01
 2/17 anonim ***** válasza:
28%

Attól függ mit tartasz vacak apának?

Hogy napi 12 óra munka után nincs ereje a gyerekkel játszani, vagy ha későn este belázasodik, akkor nem viszi el orvoshoz?

Kicsit konkrétabban ha írnál, többet segíthetnénk!

2017. jan. 28. 18:04
 3/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan leírtam,hogy személyes tapasztalatokat szertnék kérni,nem az én életem elemzését!
2017. jan. 28. 18:06
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Ha azért vacak apa, mert szerinted túl keveset foglalkozik a gyerekkel, keveset van otthon - az lehetséges.

Ha azt jelenti számodra a vacak apa fogalma, hogy bántja a gyereket, trágárul beszél vele/elötte, rendszeresen részegre issza magát és veszekszik - akkor tényleg rossz apa, de akkor nem is jó ember.

Mivel nem definiáltad, hogy mit értesz ez alatt, ezért nehezen lehet válaszolni a kérdésedre.

2017. jan. 28. 18:13
 5/17 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ilyen nincs.

Az én férjem nagyon jó ember és csodálatos édesapa.

2017. jan. 28. 18:14
 6/17 anonim ***** válasza:
52%
Egyetértek azzal, hogy nincs jó ember és pocsék apa, maximum szemellenzős anya ezer kifogással.
2017. jan. 28. 18:15
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

2-es vagyok

Kérdező, a fene sem akarja elemezgetni az életedet!

Annyi lett volna a kérdésem, NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN, - az életedtől függetlenül - hogy fogalmazd meg, hogy miből áll szerinted a vacak apa fogalma.

De ha nem, akkor nem!

Várd csak a pongyolán feltett kérdésedre a válaszokat!

2017. jan. 28. 18:28
 8/17 A kérdező kommentje:

Szerintem egyértelmű a kérdés,aki érintett benne,az tudja mire vagyok kiváncsi.

A KÉRDÉST PONT ÍGY ÍRTAM KI!!!

2017. jan. 28. 18:35
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem én értem.Nekünk még nincs gyerekünk ugyan,pontosan azért mert nem vagyok benne biztos,hogy apaként helyt állna.Egy végtelen jó lelkű,segítőkész férfi,viszont türelmetlen típus,ha valami nem úgy van,ahogy kigondolja,egy kis változás miatt félórás hisztit lecsap.Nem agresszív,csak morgolódik.Olyan ő maga is,mint egy nagy gyerek.
2017. jan. 28. 18:41
 10/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem sokan vallják be, hogy olyan embernek szültek gyereket aki apaként csőd. Inkább védik körömszakadtáig, ő fáradt, nincs türelme, nagyon jó ember csak épp a kis Kálmánka túl eleven és még pár ezer kifogás.

Belül azért pontosan tudják, hogy önző emberhez mentek hozzá és szarul választottak, de ezt beismerni mások előtt egyenlő a személyes kudarccal. Végül pont ezért maradnak együtt bántalmazó és nemtörődöm emberekkel is, mert képtelenek beismerni saját maguknak is, hogy hibáztak.

2017. jan. 28. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!