Jó ember, de apának vacak?
Van köztetek olyan,aki úgy érzi jó ember a férje,de apának elég gyenge?
Ezt ki hogy dolgozza fel magában?
Nem a saját életemet akarom boncolgatni,tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Köszönöm!

Attól függ mit tartasz vacak apának?
Hogy napi 12 óra munka után nincs ereje a gyerekkel játszani, vagy ha későn este belázasodik, akkor nem viszi el orvoshoz?
Kicsit konkrétabban ha írnál, többet segíthetnénk!

Ha azért vacak apa, mert szerinted túl keveset foglalkozik a gyerekkel, keveset van otthon - az lehetséges.
Ha azt jelenti számodra a vacak apa fogalma, hogy bántja a gyereket, trágárul beszél vele/elötte, rendszeresen részegre issza magát és veszekszik - akkor tényleg rossz apa, de akkor nem is jó ember.
Mivel nem definiáltad, hogy mit értesz ez alatt, ezért nehezen lehet válaszolni a kérdésedre.

Szerintem ilyen nincs.
Az én férjem nagyon jó ember és csodálatos édesapa.

2-es vagyok
Kérdező, a fene sem akarja elemezgetni az életedet!
Annyi lett volna a kérdésem, NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN, - az életedtől függetlenül - hogy fogalmazd meg, hogy miből áll szerinted a vacak apa fogalma.
De ha nem, akkor nem!
Várd csak a pongyolán feltett kérdésedre a válaszokat!
Szerintem egyértelmű a kérdés,aki érintett benne,az tudja mire vagyok kiváncsi.
A KÉRDÉST PONT ÍGY ÍRTAM KI!!!

Nem sokan vallják be, hogy olyan embernek szültek gyereket aki apaként csőd. Inkább védik körömszakadtáig, ő fáradt, nincs türelme, nagyon jó ember csak épp a kis Kálmánka túl eleven és még pár ezer kifogás.
Belül azért pontosan tudják, hogy önző emberhez mentek hozzá és szarul választottak, de ezt beismerni mások előtt egyenlő a személyes kudarccal. Végül pont ezért maradnak együtt bántalmazó és nemtörődöm emberekkel is, mert képtelenek beismerni saját maguknak is, hogy hibáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!