Hogyan mondjam el apának, hogy azt akarom, hogy az apukám legyen, ne egy rideg szimpla ember, aki csak nevel? 16/L
Anyumnak meséltem, hogy lógtam pár óráról, mert a suli 20 km-re van innen,és nem volt semmi kajám (nincs pénzünk) és már nem bírtam bent lenni suliban, mert szédültem az éhségtől. Kaptam egy szép figyelmeztetést az informatika tanáromtól, mert ez kb 2-3 órán keresztül volt, és anya válaszolt az ellenőrzőmben. Azt írta, hogy elbeszélgetett velem, és hogy több ilyen eset nem fog előfordulni. Hagy ne mondjam el mit éreztem, hiszen említettem neki, miért volt szükséges a lógás, nem akartam órán összecsuklani...ennek ellenére beírt. És ma vettem észre.
Nagyot csalódhattál, idővel biztos elmúlik, nekem is rosszul esett, jó ideig rosszul fog, de ne verd nagy dobra, lehet hogy csak rossz napja volt éppen,vagy nem akart ilyen problémákat, te elmondtad az osztályfőnöködnek,hogy nem te voltál? az osztályfőnököddel való őszinteség sokat javított volna :)
Lehet meg kéne tanulnod azt, ha elfelejtettél valamit akkor vállald a felelősséget és ne hallgass a másik emberre. Ha ez munkahelyen történik meg úgy kirúgnak, mint a szél!
Amúgy az, hogy Apád így viselkedett és viselkedik is hosszú évek óta, írd le Neki egy papírra és írd meg Anyudnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!