Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy rokonom nem tudja eldönten...

Egy rokonom nem tudja eldönteni, hogy máig fizetett rokontartást, de a gyerek már nem jár be csak papiron ilyen esetben ugye már nem jár neki a rokontartás?

Figyelt kérdés
majd később beakar iratkozni máshova de szünettel. Na most a gyerek anyja abba a hitbe van hogyha tanul a gyerek akkor kapja. Az apjuk elmondta, hogy mivel megszakitsa ezért már nem jár, mert megszakitás nélkül kell nappalin járnia viszont a gyerek és az anyja kiakarja bekkelni hogy papiron folyamatosan járjon. ez igy jogos?
2017. jan. 26. 10:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocsi h kétszer kûltem..
2017. jan. 26. 12:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Értem.

Utàna olvastam a neten kicsit a rokontartásnak. Valóban ha indokolt a gyerek viselkedése megszüntetheti.

Hogy jogosan kerjék a pénzt valóban iskolába kell járnia és egy passziv félév màr nem jogositja fel erre mert igy akár 30 eves koráig is járhat.

Nyilván nem akar rosszat a gyerekének, de azért kap pénzt mert nem dolgozik és tanulnj akart. Most dolgozni akar meg tanulni valami mást levelezőn vagy estin vagy nem is tudom de igy nem jogos.

Nappalin kezdte a sulit és már folyamatba van a kijelentkezése.

Leadta a tárgyait vagy mi. Ez nem tudom mit jelent.

Mindig adott neki ha kért vagy akart valamit venni. amig tehetősebb volt az apja mindent megvett neki de most nem olyan tehetős hogy a lébecolast fizesse.

Az apja lenne a legboldogabb ha futná rá.

Minden esetre megmondom neki kérjen egy másik ügyvéd tanacsot.

2017. jan. 26. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!