Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék határozottabb?
Majdnem másfél évig jártam a barátommal, akivel nagyon szerettük egymást. Minden jól ment, a családunk is elfogadott minket mind a két oldalon. Viszont 2 hónappal ezelőtt szakítottunk mert nem bírtam tovább hogy nem bízott bennem és mindig vádaskodott. Sokat sírtam miatta. Viszont egy hete újra elkezdtünk találkozgatni, és úgy érzem menne vele mert én őt szeretem és nem akarok mást. Viszont a családom egyáltalán nem támogatja már, sőt.. Anyukám konkrétan azt mondta hogy reméli hogy nem akarunk megint összejönni, és mamám is ezzel jön, hogy nem fog tudni eltartani, mert még nem sikerült munkát találnia, ami valljuk be, Alföldön nem a legkönyebb még akarással sem. Illetve attól tartok hogy anya kihasználja hogy nem mernék neki szólni ha akarnék is valamit. Az egész családom is ellenem lenne és nagyon nehéz mert gyenge és határozatlan természet vagyok. És gyűlölöm ezt. Olyan érzés, hogy még ha megpróbálnék vele leülni és őszintén bevallani hogy nekem ő kell akkor eltiltana/felpofozna hogy lehetek ilyen tiszteletlen, meg ő úgyis mindent jobban tud és nem való hozzám.
Szóval maga a kérdés az lenne, hogy hogyan lehetnék határozottabb és hogyan mondhatnám el neki anélkül hogy cirkuszt csinálnék a családomban? (Mind anyai és apai részről)
17/l, 19/f
Segíts a fiúnak munkát találni, de ezt is csak gyengéden.
Ha nagyon erőszakolod neki, hogy mielőbb mielőbb akkor rástresszel és ha el is jut egy állás interjúra annyira nagy súly lesz a vállán , hogy emiatt rontja el.
Ha ő is aktív ebben akkor minden rendben lesz, csak idő kérdése. És benneteket is próbára tesz majd a beosztáshoz igazodás stb..
A szüleid jó okkal mondják az eltartás nehézségét, ezen én is átestem mikor sokáig nem vettek fel sehová ahová jelentkeztem, vagy épp rosszkor jelentkeztem. Ezt ismerem én is.
Természetesen emellett a régi vita okát is beszéljétek meg, és ha sikerül tanulni belőle és tovább lépni akkor sok sok évig tarthat ez a kapcsolat még. :)
3-as: ez nekem sem világos.
Az előzőeknek köszönöm a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!