Elegem vaan! Utálom a szüleimet mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Elegem van belőlük mindig beleszólnak mindenbe ami az én dolgom, hogy ne állva, hanem ülve hugyozzak, hogy a 4-es nem jó, csak az 5-ös, hogy interneten keresztül (Steam) nem vásárolhatok játékokat, mert biztos átvernek, nem mehetek át a haveraimhoz, mert most társasjátékozni kell, ha nem pakolok el az ágyamról, akkor 1 évig nincs zsebpénz, amikor játszok a gépen, akkor halkabban játszak, mert ők TV-t akarnak nézni, 21:00-kor pénteken kötelező lefeküdni, ha nem vagyok papucsban akkor nem ülhetek fel a kanapéra, a különórák fontosabbak, mint az iskola. Elegem van... eddig se bírtam, de most már tényleg betelt a pohár. Kérlek segítsetek mit csináljak! :'(
Azért nem minden a te dolgod...ha nem tudsz normálisan "hugyozni" állva, akkor fröcsög a csempére és azt gondolom nem te takarítod le. A sulidat nyilván fizetik, meg ráadásul a te érdeked is, hogy jól tanulj, ha tudaz 5-öst is írni, akkor ne írj négyest.
Az internetes vásárlással gondolom nem a saját keresetedet költöd, szóval nyilván nem akarják, hogy átverjenek.
Hiába nem úgy tűnik, biztos hogy jót akarnak.
2017. jan. 25. 19:22
2/20 anonim válasza:
Költözz el ha ilyen rossz az életed..egyébként meg ha elgondolkozol, mindenben igazuk van. a wc-t gondolom nem te takarítod magad után, mint ahogy a kanapét se, amire a zoknis lábaddal felvinnéd a koszt. Gondolom dolgoznak, szeretnének kikapcsolódni a tvnézéssel, jogos kérés hogy ne üvöltesd a gépet. Az meg hogy jó tanuló kegyél, szerintem kötelességed.
2017. jan. 25. 19:25
3/20 anonim válasza:
Biztos rossz lehet, de nem tudsz semmit sem csinálni ez ellen. Várd ki még 18 éves nem leszel, aztán költözz el.
2017. jan. 25. 19:25
4/20 anonim válasza:
Majd elmúlik.
Felnőttként mosolyogva gondoltam vissza arra, hogy tiniként mik idegesítettek. Pedig úgy alapban jóban voltam a szüleimmel. Most meg nagyon jóban vagyunk.
De olyan 15-20 éves korom között meg tudtak őrjíteni. Gondolom, én is őket :)
Örülj neki, hogy vannak szüleid, hogy gondoskodnak rólad.
2017. jan. 25. 19:39
5/20 anonim válasza:
Költözzel.
Vagy probálj velük kompromisszumot kötni.
Ami nem egyenlő a veszekdéssel. Van 1haverom ő majdnem minden beszélgetést az anyjávalmsikerül veszekedéssé transzformálnia.
Szöval nyugisan.
Vegyél fülest a játékhoz.
2017. jan. 25. 19:50
6/20 anonim válasza:
Menj be a gyámügyre, hogy neked milyen rettenetes szüleid vannak, ezért szeretnél intézetbe vagy nevelöszülökhöz kerülni. (Had röhögjenek!!)
2017. jan. 25. 19:58
7/20 violaria válasza:
Próbáljatok leülni és megbeszélni, jó lenne velük valamilyen megegyezésre jutni ami nekik is jó, meg neked is. Például, magyarázd el nekik, hogy a steam az egy nagyon ismert weboldal 125 millióan használják, és legalább annyira megbízható mint egy bank, törvények által irányított dolog, ami teljesen legális. Például lehetne azt is, hogy amikor te játszanál, ők meg tévéznének, te fejhallgatót használsz. Elmondhatnád azt is, hogy leterhelnek a külön órák, és szeretnél csak az iskolára koncentrálni, mert nem tudsz egyszerre két felé szakadni, és ez látszik meg a jegyeiden is.
2017. jan. 25. 20:02
8/20 anonim válasza:
ha te súrolod a csempét, akkor nyugodtan le is sz@rhatod felőlem...csak gyanítom nem te, hanem édesanyád pucolja meg... mondjuk ez a zsebpénzes zsarolás is elég röhejes... jól megérdemlitek egymást a szüleiddel, ehhez kétség sem férhet :D
annak meg azért örülj, hogy legalább a sulidra odafigyelnek, hogy jó eredményeket érj el... erre lehet építeni jövőt... a lógásra, haverokkal bandázásra, züllésre nem igazán...
2017. jan. 25. 20:03
9/20 anonim válasza:
A szüleidnek van igaza. Szánalmas, hogy ilyenért utálod őket. Na ezért nem lesz gyerekem. Kell a fenének egy hálátlan, lusta, pofátlan kis hülye. Ha lány a gyerek, akkor pedig ribi. Sajnos nem sok kivétel van.
2017. jan. 25. 20:24
10/20 anonim válasza:
Mondjuk ne köss mindent az orrukra, még akkor sem ha kérdezik..
Honnan francból tudják pl, hogy mi az a steam?
Ha nem játszod az okostojást, akkor nem akarnak majd okosabbak lenni nálad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!