Hallotam a szüleimet szexelni, illetve megtalátam a Wc-be dobava a használt óvszerüket is! Mit csináljak, hogy felejtsem el ezt a dolgot?
Mielőtt bárki a szent szövegével jönne,nincs semmi bajom azzal,hogy nemi életet élnek,sőt meg örülök is neki,de nem tudom miért kell ilyen hangos csinálni napközben(ugyanis az 5 éves tesómmal egy szobában vagyunk,és szegénykémnek is végig kellett hallgatni a hancúrozásukat).
Bevallom kicsit undorodok emiatt tőlük,nem bírom kiverni a fejemből a látottakat/hallottakat.
Mit tegyek,mivel tundám elterelni erről a figyelmemet?
Az 5 éves tesód még valószínűleg nem tudja, mit is hallott.
Te hány éves vagy? Fiú? Lány?
Ha pl lány, akkor az anyukáddal kellene beszélned. ha fiú, fordítva.
Mondd el neki, vagy már annyi idős, hogy felfogd, mit is csináltak azon a napon. Neked, mint a gyereküknek nagyon is zavaró és gondot okoz a szüleit ilyen szituban végig hallgatni. Próbáljanak tekintettel lenni rátok és más időpontra tenni az együttléteiket.
Fu az szép.. :O
Elsőnek is tuti nem akarták hogy meghalld, nem gondolták volna hogy hangosak és meghallják a gyerekeik is..
Az durva azért hogy napközbe csinálják :D
Mivel nekem szerencsére nem volt ilyen, azt tudnám tanácsolni, hogyszólj nekik...
Valahogy hozd fel: hogy hallottál valamit amit nem kellett volna...
Először is szólj nekik hogy a wc-be dugni a gumit dugulásveszélyes, ott a kuka.
Kettő.... mit gondolsz te hogy fogantál meg?
8-as, rokonlelkek vagyunk! :DDD
Én is azon háborodnék föl, hogy az óvszert a lefolyóba dobják, ami dugulást okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!