Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hallotam a szüleimet szexelni,...

Hallotam a szüleimet szexelni, illetve megtalátam a Wc-be dobava a használt óvszerüket is! Mit csináljak, hogy felejtsem el ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki a szent szövegével jönne,nincs semmi bajom azzal,hogy nemi életet élnek,sőt meg örülök is neki,de nem tudom miért kell ilyen hangos csinálni napközben(ugyanis az 5 éves tesómmal egy szobában vagyunk,és szegénykémnek is végig kellett hallgatni a hancúrozásukat).

Bevallom kicsit undorodok emiatt tőlük,nem bírom kiverni a fejemből a látottakat/hallottakat.

Mit tegyek,mivel tundám elterelni erről a figyelmemet?

2017. jan. 15. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nyilvánvalóan nem tudják, hogy ilyen hangosak voltak, nem vették észre. Nem akartak rosszat, nem akarták, hogy halljátok. Én a helyedben szólnék nekik, hogy "anya, apa, ne haragudjatok, hogy ilyen kellemetlen témával kell előhozakodnom, de kérlek titeket, legközelebb halkabban csináljátok, mert mindent hallottunk, és az óvszert is takarítsátok el, mert akár a tesóm is megtalálhatta volna". Hidd el, nekik sokkal cikibb lesz, mint neked, és teljesen jogos lesz, igazad van.
2017. jan. 15. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Teljesen átlagos. Addig örülj amíg csinálják. Biztosan nem direkt voltak túl hangosak, hanem így sikerült.
2017. jan. 15. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Az 5 éves tesód még valószínűleg nem tudja, mit is hallott.

Te hány éves vagy? Fiú? Lány?

Ha pl lány, akkor az anyukáddal kellene beszélned. ha fiú, fordítva.

Mondd el neki, vagy már annyi idős, hogy felfogd, mit is csináltak azon a napon. Neked, mint a gyereküknek nagyon is zavaró és gondot okoz a szüleit ilyen szituban végig hallgatni. Próbáljanak tekintettel lenni rátok és más időpontra tenni az együttléteiket.

2017. jan. 15. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Erre nincs jótanács, én nem szólnék emitt, legfeljebb a többedik alkalommal, mivel kellemetlen beszélgetés lenne. Foglalkozz mással, ennyi.
2017. jan. 15. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nagyon gáz tőlük. Kérdezz rá h mit csináltak , mert a kistesod kérdezte tőled... Kapcsolnak majd remélem
2017. jan. 15. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Fu az szép.. :O

Elsőnek is tuti nem akarták hogy meghalld, nem gondolták volna hogy hangosak és meghallják a gyerekeik is..

Az durva azért hogy napközbe csinálják :D

Mivel nekem szerencsére nem volt ilyen, azt tudnám tanácsolni, hogyszólj nekik...

Valahogy hozd fel: hogy hallottál valamit amit nem kellett volna...

2017. jan. 15. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Vagy egyszerűen olyan szülők, akik szarnak a gyerekükre és nem érdekli őket, hogy túl hangosak e vagy sem.
2017. jan. 15. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Először is szólj nekik hogy a wc-be dugni a gumit dugulásveszélyes, ott a kuka.

Kettő.... mit gondolsz te hogy fogantál meg?

2017. jan. 16. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

8-as, rokonlelkek vagyunk! :DDD

Én is azon háborodnék föl, hogy az óvszert a lefolyóba dobják, ami dugulást okozhat.

2017. jan. 16. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondd nekik h csinaljak halkabban
2021. jan. 16. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!