Normalis hasznalt dolgokat venni? Gaz, ha visszaadom?
Nemreg kaptam a 18. szulinapomra egy hasznalt telefont (mellesleg apa kijelentette, hogy nem fog nekem dragan telefont venni - ezt igy a szemembe...).
2 napig jo volt a telefon... Kiismertem, telepitgettem ra 2 napon keresztul.. Aztan kiderult egy hibaja.. Volt szervizben, jonak tunt. Megint letoltottem ra mindent... Es megint rossz!
Gaz lenne, ha mondanam, hogy ez nekem nem kell, vigye el? Egyaltalan mit gondoltok errol?..
Egy csomo idot elpazaroltam a telepitgetesre, kiismeresre..:(
Amugy nincs bajom a hasznalt dolgokkal, de gondolhatta volna, hogy valamiert felaron adjak...
"ez nekem nem kell" - ez így nagyon bántó lenne, nem hiszem, hogy a stílus indokolt lenne.
Mondd meg, hogy nem működik, minden bántó megjegyzés nélkül, és együtt vigyétek vissza.
Ha nem volt pénz drágábbra, akkor örülj, hogy egyáltalán próbálkoztak, gondolom jó szándék volt mögötte. Ha nem, akkor sem érsz el semmit a beszólogatással.
De en mar nem akarok szorakozni vele, ujra telepitgetni...
Lenne penz jobbra, de ezt inkabb hagyjuk..
Hol irtam olyat, hogy en akarom beosztani? Sehol. Akkor meg?
De szerintem mar alapbol ott a gaz, hogy "nem fogok neled draga telefont venni". Foleg, hogy nem vagyok telhetetlen, gondoltam, hogy nem s4-et kapok. De igy a pofamba mondani...
de faxom ird ma le milyen telo es mi a hiba?
tipikus no vagy csak suketelsz...
Alkalmazasoknak semmi koze a hibajahoz.
A tobbire inkabb nem reagalok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!