Elegem vaan! Utálom a szüleimet mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Elegem van belőlük mindig beleszólnak mindenbe ami az én dolgom, hogy ne állva, hanem ülve hugyozzak, hogy a 4-es nem jó, csak az 5-ös, hogy interneten keresztül (Steam) nem vásárolhatok játékokat, mert biztos átvernek, nem mehetek át a haveraimhoz, mert most társasjátékozni kell, ha nem pakolok el az ágyamról, akkor 1 évig nincs zsebpénz, amikor játszok a gépen, akkor halkabban játszak, mert ők TV-t akarnak nézni, 21:00-kor pénteken kötelező lefeküdni, ha nem vagyok papucsban akkor nem ülhetek fel a kanapéra, a különórák fontosabbak, mint az iskola. Elegem van... eddig se bírtam, de most már tényleg betelt a pohár. Kérlek segítsetek mit csináljak! :'(2017. jan. 25. 19:18
11/20 anonim válasza:
Hova költözzön? A problémái alapján kb. 12 éves. :D A kisgyerekek szoktak így hisztériázni a semmin és lázadni a szüleik ellen.
12/20 anonim válasza:
"Honnan francból tudják pl, hogy mi az a steam?"
Mert ugye csakis ti, bölcs és okos 13-14 évesek tudjátok, mi az a steam, youtube ésatöbbi... :D Titeket nem kéne internetközelbe engedni.
13/20 anonim válasza:
...és valószínűleg azért tudják, mi az a steam, mert az ő pénzükből veszi a gyerek az összes játékot... :D
14/20 anonim válasza:
Egy szánalmas hülyegyerek vagy semmi más a jegyeken kivül minden másban igaza van szüleidnek.Majd ha te takarítod a fürdőszobát akkor úgy húgyozol ahogy akarsz.Vegyél egy fejhallgatót magadnak probléma megoldva és akkor nem fognak szólni a játék miatt.Más ember örült volna ha olyan szülei lettek volna mint neked és nem egy iszákos alkoholista veszekedős családba nőtt volna fel.Elégedj meg azzal amid van.A zsebpénz pedig nem kötelező.Semmit ne csinálj fogadd el a helyzet majd ha 18 éves leszel akkor elköltözhetsz.
15/20 anonim válasza:
Nem írtad a korodat. Anélkül nehéz okosat írni.
16/20 anonim válasza:
szard le őket mit tehetnek ha nem ülve hugyozol odaragasztanak? ...xd Általában ilyen kérdéseknél a szülő mellett állok ki de ez fuck logic ezek hülyék. Hamarabb baszák át a tescoba mint a steamen, és bár kort meg hasonlókat nem írtál de ez a társas is wtf.
17/20 anonim válasza:
Jegyen kivül mindenben egyetértek a szüleidel bár wc dolgot sem értem nálunk is van ilyen hogy mellé hugyozik valaki de ezen nem akadok fen .
18/20 anonim válasza:
De jó neked, hogy járhatsz különórákra. Én nem járhattam, mert semmire nem volt pénz.
19/20 anonim válasza:
Még szép, hogy leszidnak, ha lánylétedre állva pisilsz..
Még ennyit hisztizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!