Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kétségbe vagyok esve! Mit...

Kétségbe vagyok esve! Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sokat veszekednek velem anyuék, mert egyszerűen megutáltam az iskolát. Depressziós vagyok attól, hogy mindennap be kell járni és olyan dolgokra pazarolni az időmet, amikre sosem lesz szükségem.

Most vagyok 8.-os, és színésznek akartam jelentkezni egy művészeti iskolába, de anyuék nem engedték, mert muszáj gimnáziumba mennem, ráadásul a suli miatt a színjátszókört is abba kell hagynom, pedig imádom, és csak a színpadon érzem jól magam. Ha belegondolok abba, hogy még 4 évet kell számomra haszontalan dolgokkal töltenem, és nem tanulok semmi olyasmit, ami nekem kellene, világgá tudnék szaladni.

Anyuék egyáltalán nem értenek meg, és kiabálnak velem, hogy lusta vagyok tanulni, pedig nem, csak beteggé tesz, hogy az egész napomat elpazarolom ahelyett, hogy színészkednék. Mit csináljak, hogy ne őrüljek bele?

Előre is köszönöm a segítséget!

2017. jan. 25. 17:15
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
En most 9.-es vagyok. Gimnáziumba járok méghozzá művészeti gimnáziumba! Én pl rajzra de az én osztályom olyan hogy fele rajzos fele drámás. Ingyen mehetünk színházba. Előadásokat szoktak tartani és van egy csomó dráma órájuk ahol szerepjátékok vannak, mondjuk van dráma elmélet is de az olyan mint egy irodalom óra. Szal sztem próbálkozz ilyen suliban mert gimi mégis olyan amilyen neked tetszene.😊
2017. jan. 26. 06:16
 32/32 anonim ***** válasza:
33%

Tanán elkezdhetnél tanulni tudományt, matematikát, fizikát, elektronikát, programozást, akkor talán lenne is jövőd és nem lenne "haszontalan" a sok értelmes tananyag, ahelyett, hogy megjátszod magad egy színpadon ami kb. a középkori ember szórakoztatására elég volt, és egy fogyatékos is meg tudja csinálni, mert semmi tehetség nem kell hozzá.

Tudomány, Tudomány, Tudomány.!

2017. jan. 26. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!