Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti veletek etetett már meg...

Ti veletek etetett már meg anyukátok romlott ételt?

Figyelt kérdés

Mondtam neki, hogy nem kérem, mert nem volt hűtőben a két napos leves, hanem kint volt. Erre erősködött, hogy nem főz többet, meg milyen sovány vagyok, meg hasonlók. Ettem belő egy kicsit, de savanyú volt. Most már morog a hasam és fáj, nemsokára hasmenés lesz.

Most ezzel mit ért el, hogy szenvedjek? Meg legalább kijön belőlem a többi étel is. Ráadásul még lázas is vagyok és beteg, még pluszban es ks legyengít.

2017. jan. 23. 16:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%

Lehet nem akar pazarolni és étel kidobni!

DE az én anyukám semmilyen romlott ételt nem etett meg velem...azért ez túlzás lenne!

2017. jan. 23. 17:09
 12/32 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj, hogy én ezt tök el tudom hinni, mert csak a saját rokonságomban ismerek három olyan személyt, akik szerint az egyhetes, konyhaasztalon szteppelő akármilyen kaja még jó, és azt MEG KELL ENNI, mert ÉTELT NEM DOBUNK KI. Valami háborús maradvány lehet ez a gondolkozás.

Mondjuk nálunk nincs olyan, hogy ilyenkor meg is esszük, mert vagy mi, vagy az épeszű családtag röhögi ki az illetőt. Az is jó taktika volt, hogy "finom volt", és sutyiban ment a vécébe vagy a kutyának. De ezt csak anyósnál csináltuk, mert vele nem olyan szoros a viszony.

2017. jan. 23. 17:15
 13/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem szoktunk romlott kaját enni.
2017. jan. 23. 17:20
 14/32 A kérdező kommentje:

Azt én is szoktam, hogy kidobom, amikor nincs otthon vagy odaadom a macskámnak vagy lehúzom a wc-n, esetleg utcai kuka. Előfordult már, hogy több hetes felbontott virsliből maradt egy és azt egyem hétvégén reggelire. Most ott volt, nem tudtam elsumákolni.

Nem akar pazarolni, de ha minden kijön belőlem, akkor gyakorlatilag elpazaroltuk a többi ételt is, amit előtte ettem. A szenvedésről nem is beszélve. Álkatnak se szívesen adom a remekműveket, mert nekik sem ajarok rosszat.

Amúgy régen az volt a divat, hogy megeszünk minden sz.rt, mert nem dobjuk ki, az sem vaj, ha utána betegek leszünk, mert nem pazaroltunk.

Anya elég öreg és falusi, lehet ezért ilyen.

2017. jan. 23. 17:23
 15/32 anonim ***** válasza:
87%
Egye meg anyad
2017. jan. 23. 17:30
 16/32 anonim ***** válasza:
78%
Mar vartam a besavanyodott, frusztralt nagyasszonyos valaszokat...
2017. jan. 23. 17:31
 17/32 anonim ***** válasza:
14%
Emlékszem ám egy ilyen kérdésre...
2017. jan. 23. 17:33
 18/32 anonim ***** válasza:
94%

Túl sokszor :(

A leggyakoribb az volt, hogy romlott tejet tett a krumplipürébe, esti kakaóba (5-8 éves voltam, nem, akkoriban nem főztem) és muszáj volt meginni/megenni, mert annak semmi baja, mikor borzasztóan savanyú volt. Addig ordibált, csapkodott, míg inkább bőgve legyűrtem, csak hagyja abba. Este meg verseny volt a wc-ért, mert mindenkinek hasmenése volt, ekkor jött a "csak egy egynapos vírus".

Múltkori eset (kb 2 hete) a szőrös tejföl volt. Kinyitottam, megcsapott a szaga és a penésztől pihék voltak rajta. Ma már eljutottunk odáig, hogy felváltva főzünk, én is dolgozom egyetem mellett, ha nem akarok megenni valamit, akkor nem is teszem (még ha ordibálnak se). Szóval ők akkor is megették, én nem. Ők lettek rosszul...

Non-stop vitaforrás nálunk a házi lekvár. Minden nyáron kb. 40 kilót elteszünk gyümilekvárnak, aminek egy része (a rosszul záródó üvegek miatt) megpenészedik. Leszedi a penészt és megeszi, hiába van romlott íze alatta is. Naná, hogy utána pár órával már "hányós-hasmenéses vírusuk van".

2017. jan. 23. 17:34
 19/32 anonim ***** válasza:
66%
Velem semmit nem tudnak megetetni, amit nem akarok. Az lehet, hogy anyukád nem százas, de te se vagy az.
2017. jan. 23. 17:34
 20/32 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes, nekem nagyanyám szokta mondani, hogy "A gyomrunk nem szemetes"

Nem enném meg a romlott kaját...

Még akkor sem, ha éheznék, mert csak a maradék tápanyagot is kivinné belőlem.

2017. jan. 23. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!