Azok, akik jóba vannak a szüleivel hogy csinálják? Egyáltalán mit jelent az, hogy szülővel jól meglenni?
Figyelt kérdés
Szoktatok beszélgetni személyes témákról? Ő szokott mesélni a magánéletéről? Ti mindig őszinték vagytok velük? Ugyanúgy beszéltek a szüleitekkel, mint a barátaitokkal vagy jobban "megválogatjátok a szavaitokat"? Ő szokott kiabálni vagy leszidni titeket?2017. jan. 17. 23:56
1/19 anonim válasza:
Én nem vagyok. De párom pl. nagyon. Normálisak a szülei, é bármiről lehet velük beszélni. Nagyon szerető család. Ahogy elnéztem őket, leginkább intelligencia kérdése.
2/19 A kérdező kommentje:
Az alatt hogy "normálisak a szülei" mit értesz? :) Kitudnád picit fejteni? :)
2017. jan. 18. 00:00
3/19 anonim válasza:
Igen szoktunk személyes dolgokról beszélnünk. Szokott mesélni a magán életéről. Általában őszinte vagyok régen 14-16 annyira nem voltam de kinőttem. Jobban megválogatom szóval nem káromkodok sokat . Szoktunk veszekedni és szidni is szokott ez minden családba normális csak van ahol extrém formába van ez.
Semmit nem csinálok igazából. A szüleimnek mind3 gyerekükkel jó a kapcsolatuk gondolom ez az ő érdemük és nem a miénk "gyerekeké".
4/19 A kérdező kommentje:
ÉS miken szoktatok veszekedni?
2017. jan. 18. 00:05
5/19 anonim válasza:
1. vagyok. Normális szülő alatt az emberileg normálisnak értem őket. Okos, magas IQ-val és EQ-val rendelkező emberek, akik következetesen, erőszakmentesen neveltek egy okos és életrevaló gyereket a fiúkból. Ha kérdése volt, fordulhatott hozzájuk. A szülőket érdekelte (és mai napig érdekli), hogy a fiúk hogy van érzelmileg és mentálisan. Törődnek vele, és szeretik.
6/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm hogy leírtad.
2017. jan. 18. 00:10
7/19 anonim válasza:
Normális családi dolgokról ezt nem lehet el magyarázni. Nálunk a veszekedés annyiból áll hogy mindenki elmondja a véleményét szóval nem ez a törés zúzás,káromkodás nálunk a veszekedés. Normális hangnembe megvitatjuk a problémáinkat. Leszidás meg annyiból hogy mondjuk ha elfelejtek valamit meg csinálni amit megígérek akkor rám szól de nem förmedve vagy csúnyán. 3mas
9/19 anonim válasza:
Szoktunk beszélni személyesebb témákról, ha el szeretnék mondani valamit ami bánt, akkor meghallgatják és segítenek. De legtöbbször csak elmondjuk, hogy mi történt aznap, hogy mit fogunk csinálni holnap, meg ilyen hétköznapi témákról beszélünk. Magánéletükről ők is beszélnek, de nem mindenről, nyilván van olyan ami nem ránk, gyerekekre tartozik. Szoktak veszekedni és kiabálni mikor idegesek alapból és én mondjuk elfelejtem megcsinálni a házimunkát. De egyébként nem veszekszünk sokat.
10/19 anonim válasza:
Hany eves vagy kerdezo?
Mert minden eletkorban mas a "normalis" kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!