Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most törtem össze végleg mit...

Most törtem össze végleg mit csináljak?

Figyelt kérdés

Még annó volt egy kérdésem amit be is linkelek mert lusta vagyok magyarázkodni

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

na igen és ez csak megy tovább és folyamatosan csak a tanulás tanulás tanulás megy folyamatosan.

Állandóan Szemmel tartanak és egyszer amikor elmentek a boltba ami kb 1 óra oda vissza akkor volt az hogy VÉGREEEE EZAZZZ BEKAPCSOLHATOM A TV-T!!!! hát igen ezaz öröm addig tartott amíg hazajöttek és olyan lecseszést kaptam hogy azt elképzelni nem tudjátok HOGY MOST VÉGLEG ELVESZTETTED A BIZALMUNKAT ÉS MOST HOGY EZT MEG MERTED CSINÁLNI NEM SOKÁRA KAMERÁKAT FOGUNK SZERELNI A HÁZBA TE ...... ez kb 4 napja volt most ismét elmentek valahova de azt mondták mindjárt visszajönnek és ha mégegyszer megpróbálom ezt megcsinálni akkor vedd ami pár napja volt anyai simogatásnak

olvassátok el első kérdésem és ottani válaszaim hogy tájékozotabbak legyetek a dolog terén

és kérlek titekett segítsetek

2017. jan. 16. 19:22
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
98%
Hát figyu, sajnos ez így működik, gondolom nem azt vártad, hogy jutalmazni fognak a bukásért.
2017. jan. 16. 19:28
 2/38 anonim ***** válasza:
97%
Mit segítsünk azon, hogy lusta vagy? Nem magyarázkodni kell, hanem tenni valamit.
2017. jan. 16. 19:28
 3/38 A kérdező kommentje:

nem azt vártam de mgamanak tanulok nem?

egyáltalán nem nekik

2017. jan. 16. 19:32
 4/38 A kérdező kommentje:
*magamnak
2017. jan. 16. 19:32
 5/38 anonim ***** válasza:
97%
Magadnak tanulsz, igen. De ki tart el?
2017. jan. 16. 19:33
 6/38 anonim ***** válasza:
97%
Aha, magadnak, de akkor a kényelmi szolgáltatásokat se várd el a szüleidtől. Jól tették a szüleid, én is ezt tettem volna. Ők csak nem akarják hogy olyan semmirekellő legyen belőled, amilyenné, mint a példa mutatja, magadtól válnál.
2017. jan. 16. 19:39
 7/38 anonim ***** válasza:
96%
No ezzel a kommenttel már túllőttél. Nagyon szánalmas vagy. Én is hülye voltam az iskolához, mindig azt hallgattam a többiektől, hogy ők csak egyszer kétszer átolvassák az anyagot is tudják, én meg naponta órákon át ültem a jegyzeteim fölött, mert csak így tudtam jól teljesíteni. Persze én is ülhettem volna a TV előtt, meg járhattam volna bulizni, meg gépezhettem volna, de akkor megbuktam volna. Te meg csak itt hisztizel mint egy 5 éves és várod, hogy majd valaki varázslegyintéssel megtanulja a dolgokat helyetted.
2017. jan. 16. 19:42
 8/38 A kérdező kommentje:

ha magamnak tanulok akkor nem kéne ezt csinálni

legfeljebb szóljanak de ha ezt így folytataják nagyon nem lesz jó vége mert ha felnőtt leszek(már pedig ezen az 1-en kívül mindigis jeles voltam és elhatároztam hogy a pótvizsgát is jelesre fogom csinálni) akkor direkt tartani fogom velük a kapcsolatot és mindig nemet fogok nekik mondani ha majd kérnek valamit

látogatom majd őket és direkt hangoztatni fogom milyen sz.ar itt meg stb. és jön majd ha öregek leszneknének hozzám azt fogom mondani hogy bocsánat anya apa nem engedhetlek be titekett mert olyan büdös a szátok hogy elájulok fordulni fog a kocka EZT ÉN GARANTÁLOM

2017. jan. 16. 19:45
 9/38 A kérdező kommentje:
*lesznek és jönnek hozzám
2017. jan. 16. 19:47
 10/38 anonim ***** válasza:
94%
Aha, és ezt el is hiszed? Aki nem tud egy kettest összeszedni ilyen tölteléktárgyból, abból nem lesz olyan ember aki ne lenne a szülei pénzére szorulva még huszonéves korában is. Beképzelt kis bunkó, semmirekellő majom vagy, sajnálom szegény szüleidet. Remélem kihajítanak 18 évesen és megtudod mi is az élet...
2017. jan. 16. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!