Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most törtem össze végleg mit...

Most törtem össze végleg mit csináljak?

Figyelt kérdés

Még annó volt egy kérdésem amit be is linkelek mert lusta vagyok magyarázkodni

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

na igen és ez csak megy tovább és folyamatosan csak a tanulás tanulás tanulás megy folyamatosan.

Állandóan Szemmel tartanak és egyszer amikor elmentek a boltba ami kb 1 óra oda vissza akkor volt az hogy VÉGREEEE EZAZZZ BEKAPCSOLHATOM A TV-T!!!! hát igen ezaz öröm addig tartott amíg hazajöttek és olyan lecseszést kaptam hogy azt elképzelni nem tudjátok HOGY MOST VÉGLEG ELVESZTETTED A BIZALMUNKAT ÉS MOST HOGY EZT MEG MERTED CSINÁLNI NEM SOKÁRA KAMERÁKAT FOGUNK SZERELNI A HÁZBA TE ...... ez kb 4 napja volt most ismét elmentek valahova de azt mondták mindjárt visszajönnek és ha mégegyszer megpróbálom ezt megcsinálni akkor vedd ami pár napja volt anyai simogatásnak

olvassátok el első kérdésem és ottani válaszaim hogy tájékozotabbak legyetek a dolog terén

és kérlek titekett segítsetek

2017. jan. 16. 19:22
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
csak azért buktam meg mert lesza.rtam mert azt hittem hogy ez egy semmi belenéztem a tananyagba és elég könnyű biztos meg lesz a jeles belőle
2017. jan. 16. 19:51
 12/38 anonim ***** válasza:
78%
Te hálátlan paprikajancsi. Magadat is bünteted. (Sajnálom a szüleid, nagyon türelmes emberek lehetnek.)
2017. jan. 16. 19:56
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
meg is erdemled kulonben!! ugy allitod be a szuleid, mintha ok lennenek a rosszak , mikozben te vagy a hibas!!
2017. jan. 16. 19:57
 14/38 anonim ***** válasza:
93%

Tanulj, többet, és rendesen.

8.ba megbukni, vicc. Médiából, ehhez tehetség kell. Örülj annak hogy ennyivel megúsztad.

Komolyan mondom mi lesz így velünk ha ennyire butul ez a társadalom?

Én sem vagyok egy okos diplomás ember, de ha így haladunk mi lesz így velünk.

A szüleid helyzetébe gondolj bele hogy ők mennyire szégyenkeznek miattad amiért egy nevetséges tárgyból megbuktál.

De mindegy, fiatal vagy, nem érted.

De majd ha felnőtt leszel, és lesz majd gyereked, akkor jössz majd rá ha ő is csinál egy hasonló dolgot és hogy neked az mekkora szégyen. Most örülj annak hogy a szüleid nem hagyják hogy ellustulj, majd pihenhetsz nyáron, neked tanulás az első, abba nem lehet nagyon elfáradni, maximum agyilag.

Hidd el még javíthatsz az életeden.

2017. jan. 16. 19:58
 15/38 anonim ***** válasza:
92%
Ha olyan könnyű lenne nulla tanulással is meglett volna a kettes. De ezt te úgyse fogod felfogni, szerinted itt mindenki hibás csak te nem...Remélem a szüleidnek van más, normális gyereke is.
2017. jan. 16. 19:59
 16/38 A kérdező kommentje:
kedves 14. nem lesz nyáron se szabadidőm de el se olvastad ezek szerint a kérdést rendesen
2017. jan. 16. 20:05
 17/38 anonim ***** válasza:
82%
Hogy lehet médiából megbukni, áruld már el, köszi.
2017. jan. 16. 20:06
 18/38 anonim ***** válasza:
60%
Lenne nyáron szabadidőd ha nem lettél volna lusta tanulni. Megszívtad így jártál. Egyetértek a szüleiddel.
2017. jan. 16. 20:09
 19/38 anonim ***** válasza:
54%

belenéztem a tananyagba és elég könnyű biztos meg lesz a jeles belőle

na, ebből is látszik, hogy buta vagy, mint a tök.

2017. jan. 16. 20:12
 20/38 anonim ***** válasza:
3%

Fu..jó szigorúak lehetnek a szüleid..:(

nehéz helyzet, hogy ilyenkor mi a jó tanács.

mondhatnám azt is hogy tanulj, tanulj kimerülésig...de azzal mit érsz el? teljesen beleroppansz abba, hogy nem akarsz tanulni és ez a tudat elkisér...az se jó ha agyon erőltetik a tanulást!!!

elég rossz hogy pl két tanulás között nem engedik meg neked hogy tv-zz...kicsit próbáld rávenni őket, hogy neked is kell a pihi...

De viszont a 4 db 1-sen mindenképen javíts...lássák hogy javulnak az eredményeid, és akkor talán engedik a tv-t :)

2017. jan. 16. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!