Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most törtem össze végleg mit...

Most törtem össze végleg mit csináljak?

Figyelt kérdés

Még annó volt egy kérdésem amit be is linkelek mert lusta vagyok magyarázkodni

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

na igen és ez csak megy tovább és folyamatosan csak a tanulás tanulás tanulás megy folyamatosan.

Állandóan Szemmel tartanak és egyszer amikor elmentek a boltba ami kb 1 óra oda vissza akkor volt az hogy VÉGREEEE EZAZZZ BEKAPCSOLHATOM A TV-T!!!! hát igen ezaz öröm addig tartott amíg hazajöttek és olyan lecseszést kaptam hogy azt elképzelni nem tudjátok HOGY MOST VÉGLEG ELVESZTETTED A BIZALMUNKAT ÉS MOST HOGY EZT MEG MERTED CSINÁLNI NEM SOKÁRA KAMERÁKAT FOGUNK SZERELNI A HÁZBA TE ...... ez kb 4 napja volt most ismét elmentek valahova de azt mondták mindjárt visszajönnek és ha mégegyszer megpróbálom ezt megcsinálni akkor vedd ami pár napja volt anyai simogatásnak

olvassátok el első kérdésem és ottani válaszaim hogy tájékozotabbak legyetek a dolog terén

és kérlek titekett segítsetek

2017. jan. 16. 19:22
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Majd meglátjuk Augusztusban :)

egyébként csak mondom hogy több helyre is beadtam a jelentkezésem ahol külön felvételit kell írnom például többek között az osztrákba na ott már megírtam és pár napja jött meg az sms hogy felvettek oda tehát ha a központit rosszul írom meg akkor se lesz gond de persze olyanokat is bejelöltem ahol a központi számít és ezt leszámítva jó esélyekkel indulok plussz ha jeles leszek Augusztusban akkor végképp márpedig az leszek

2017. jan. 16. 20:27
 22/38 anonim ***** válasza:
69%

Hogy mit csinálj?

Tanulj.

Miért nem tanultál eddig.

Persze megvan a válasz, mert abban voltál hogy ez egy semmi tárgy, és túlságosan nagyképű kis takony vagy aki azt hitte hogy simán meg lesz a jeles. Én már az első karó után tanultam volna mint a kis angyal, főleg hogy tudtad előre hogy csak fél éves tárgy lesz, nem lesz sok javítási lehetőséged, nem éltél vele, mert elvoltál szállva magadtól.

Most megkaptad az első pofont az élettől, ami még korai, de ezt most fogd fel tanulságként. Sokan csak 20 éves korukra kapják az első pofonjukat az élettől. Te már most megkaptad. Inkább szállj magadba és kezdj el normálisan teljesíteni!

A TV nem fontos, amúgy is csak szemét dolgok mennek benne. Meg sok minden más megvár.

De ilyenkor még könnyű tanulnod. Ha utólag fiatal felnőttként jössz rá hogy mégis tanulni kéne, már nehéz dolgod lesz, ha mellette magadat kéne eltartanod.

Másfelől te szúrtad el a bizalmukat. Örülj annak hogy nem vettek el még mindent tőled. Internetezni tudsz, itt írsz Gyakorin, tanulás helyett. Akkor mi a problémád? Majd 10-15 évvel később nézd meg magad hogy milyen emberré váltál, mert akkor már most elbőgnéd magad.

Szívem szerint eléd tenném a bátyámat akinek megvan a maga esze, de cseszett tanulni, és persze kihasználta hogy a szüleinknek jól ment a szekér és inkább játszott, haverokkal lógott, bulizott, tanulás helyett.

Most 27 évesen egy otthonülő, munkanélküli, hivatásos naplopó. Eleve elvan hízva, de iszonyatosan. Már nehezen is mozog, és nem is akar tenni azért hogy leadjon a súlyából. A TB-jét a szüleink fizetik hogy kapjon ellátást normálisan, és ne legyen később nagyobb teher. Így is tavaly egy rosszul lét miatt kórházba került, és mondták neki az orvosok hogy még nagy szerencséje van hogy a rosszullét egy kis vírus miatt történt meg, és nem amiatt mert a túlsúlyos. Mondták hogy még jól bírja a szervezete, még lebírna fogyni megfelelő étkezéssel és mozgással, még segítséget is kapott, de nem élt vele. Mivel felnőtt, ember senki sem erőltette.

Én sajnálom hogy ennyi idősen emiatt egyszer sem volt barátnője, nincsenek barátai, csak egy de az is már csak azért van vele időként mert sajnálja. A szüleink nincsenek jó helyzetben, de nem veszi észre. Sokszor én segítek nekik, igaz nem anyagilag, de ház körüli munkákba igen, meg bevásárolok nekik, ha nem érnek rá, mert szó szerint betegre dolgozzák magukat!

A szüleink tudják hogy nem tudom őket örökké segíteni, már komoly kapcsolatom van, hamarosan már gyereket szeretnénk, és onnantól kezdve már nekem kell majd nagyobb segítség bizonyos dolgokba és akkor ha a bátyám nem szedi össze magát a szüleink belerokkannak. Ő az emeleten él, így is külön wc-je, fürdője, és két szobája van. De oda már 2 éve nem mentem fel, anyám sem takarít utána, ő néha rászánja magát, amikor már nagyon mocskos minden.

Ő is letojt mindent, pedig megvolt az esze a sulihoz, ha szorgalmas lett volna, akkor komoly munkája lenne, és jó, élete.

Ezt vedd egy jó példának. Rajtad áll minden!

2017. jan. 16. 20:31
 23/38 A kérdező kommentje:
igem itt írok mert elmentek valahova
2017. jan. 16. 20:35
 24/38 anonim ***** válasza:
Aha.. és bukással felvettek? Elpg gagyi iskola lehet.. meg a szüleid helyében, bukással nem finanszíroznám az osztrákot, helyben nézhetnél valamit azt csók.
2017. jan. 16. 20:36
 25/38 A kérdező kommentje:
mégegyszer nem fogom elkövetni azt a hibát amit most hogy ennyire lesz.artam a médiát és ami a lényeg nyelvtan,matek,irodalom,német mind ötösök
2017. jan. 16. 20:42
 26/38 anonim ***** válasza:
Akkor is, bukással az iskola visszavonhatja a felvételt. Meg miből gondoltad finanszírozni?
2017. jan. 16. 20:43
 27/38 A kérdező kommentje:
ott van még a Városmajor is meg a Rákóczi
2017. jan. 16. 20:45
 28/38 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mik vannak még ott, ha azt mondják hogy bukással nem vesznek fel...
2017. jan. 16. 20:46
 29/38 A kérdező kommentje:
de még nem mondták és 21-én eldől minden
2017. jan. 16. 20:47
 30/38 anonim ***** válasza:
Városmajor? Álomodban.
2017. jan. 16. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!