Mit csináljak ha az én szüleim csúnyán összevesztek az unokatesóm szüleivel, és ez által ez uncsimmal is ellaposodott a barátságunk?
Szóval volt egy "kis" affér a két család között és azóta hajlik egyik fél se a békülésre. Viszont én nagyon jóba voltam az uncsimmal,heteket töltöttünk egymásnál,és rengeteget beszélgettünk msn-en is. Mióta összeveszett a két család azóta már nem is beszélünk. Viszont én nagyon szeretem őt és szeretnék vele újra beszélgetni csak azt nem tudom hogy a család hogy viszonyulna ehhez? Meg se merném említeni hogy az uncsimnál akarok aludni stb....
Szerintetek mit csináljak?
16/L
Hali
Én is így vagyok ,de az unokatesóimmal nagyon jól elvagyok.A gyerekeknek semmi köze a felnőttek vitájához igaz ,hogy nem megyünk egymáshoz látogatóba ,de amikor találkozunk együtt bulizunk akkor nagyon jól elvagyunk.
A szüleidet sem hiszem ,hogy zavarná a dolog hiszen a gyerekeknek semmi köze a felnőttek vitájához.Mindenesetre megkérdezném a szüleim ,hogy mi lenne ,ha találkoznánk xyal a parkban?Hogyha azt mondja ,hogy szó sem lehet róla akkor kérdezd meg miért nem mit tett az unokatesód ,hogy ennyire tíltani kell.Ekkor lehet elmondják az okot ,de lehet ,hogy elengednek mert belátják igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!