Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hónapok óta alig alszok, mert...

Hónapok óta alig alszok, mert anyám elolvasta a naplómat. Mit tehetnék? 15/l

Figyelt kérdés
Annyira rettegek, hogy mit gondol azok után rólam amiket olvasott benne. 3 hónapja alig tudok aludni, vagy másra gondolni. Állandóan a sírás kerülget, az eset óta a vérnyomásom is magasabb lett, leromlott a tanulmányi átlagom. Nagyon nagyon félek erről beszélni vele, onnan tudom hogy elolvasta hogy máshogy került vissza a helyére. Az a baj, hogy nem tipikus kis tini dolgokról írtam benne hogy jajj ez meg az a pasi olyan helyes, hanem komoly dolgokról meg olyanokat ami neki nem tetszene és leheg hogy azt gondolná nem vagyok normális. Most is úgy érzem hogy elsírom magam, olyan érzés mintha meztelenre vetkőztem volna a világ előtt. Nem tudom, mit csináljak, bárcsak visszatekerhetném az időt és sose kezdtem volna el naplót írni. Folyamatosan szégyenérzetet érzek, szinte belehalok.
2017. jan. 9. 23:15
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Azert mert lesz.arom hogy pont te hiszel e nekem. Azt se tudom ki vagy egyszeruen csak felcseszed az agyam mint a legtobb ember.
2017. jan. 13. 17:23
 42/44 A kérdező kommentje:
Nehogymar segitseget kerek egy ilyen oldalon es meg nekem kelljen bizonygatni a draga valaszoloknak hogy nem kamu a kerdesem. Besza.ras de elettelenek vagytok
2017. jan. 13. 17:24
 43/44 anonim ***** válasza:
Kedves kislány, lehet jobban tennéd ha bemennél a pszichiátriára, mert amit leírtál a kérdésben, meg amilyen beteg módon itt válaszolgatsz, félő, hogy előbb-utóbb lemészárolsz valakit. A mentális betegséget kezelni kell!
2017. jan. 13. 18:06
 44/44 A kérdező kommentje:
Nemarxddd milyen mentalis betegseg, konnyen fel lehet idegesiteni meg aggodos vagyok ennel sokkal durvabbak vannak a korosztalyomban. Pl akik osszevissza vagjak magukat vagy drogfuggok vagy minden heten mas pasival vannak.
2017. jan. 13. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!