Hónapok óta alig alszok, mert anyám elolvasta a naplómat. Mit tehetnék? 15/l
Utolsó, ha ennyire anonim az oldal, akkor miért nem írja le szegény gyermek mit írt a naplóba? Legalább megkönnyebbülne a kis haldokló lelkecskéje. Azért, mert ő maga sem tudja mit találjon ki.
2006 óta gyakorizom aktívan, és képzeld el, élből levágom már a kérdésekről melyik kamu és melyik nem. Ez tipikusan az. Nem azért írom ezt mert ez engem szórakoztat vagy mert nincs jobb dolgom elhiheted nekem.
Hidd csak el nyugodtan a kérdést, ha szeretnéd. De azért nagyon remélem hogy ilyen mértékű naivitással nem jársz például szavazni :) Szar lesz neked ha egyszer úgy átcsesznek hogy évekig fogod nyögni. De ha ilyen hiszékeny vagy meg is érdemled.
Kérdező, mi van fáj hogy valaki rájött a kis titkodra? Nem tudsz olyan történetet kitalálni ami megfelel az általad leírtaknak, de közben még hihető is, mi? :D
"Egy szóval sem mondtam, hogy elhiszem de TE ezt is jobban tudod."
A vak is látja, hogy azért írtad azt amit írtál, mert a kérdező mellé állsz, tehát elhiszed amit írt. Az "ezt is jobban tudod"-ra nem írok semmit, langyos védekező szöveg, azzal áll egy szinten, mint amikor leejted a fagyit, elsírod magad miatta, kiröhögnek, te meg azzal védekezel hogy jajj nem ismeritek az életem.
Nem vagyok kiéhezve a történetre, nem érdekel sem a sztori, sem a kérdező, sem pedig az élete. Csupán páran észrevettünk olyan elemeket a történetben, amik 2017-ben egy 15 éves lánynál nem életszerűek. Leírtuk ezeket, olvasd vissza a válaszokat. Kíváncsi lettem volna mit reagált arra, amikor a szülei érdeklődtek a jegyei, és az egészségügyi állapotának romlása felől. Mivel magyarázta ezeket? Ezekre a roppant egyszerű kérdésekre sem adott választ, rögtön azon kapta fel a vizet hogy néhányan nem hiszünk neki. Most azt írja, hogy abból az ultrakínos életveszélyes sztoriból (mert azt írja, hogy erről írt a naplóban), aminek köszönhetően hónapokig rettegésben élt, csak úgy lazán elmondott egy kis részletet az anyjának. Te sem gondolod komolyan...
Lassan két évtizede nem él már, úgyhogy aligha tart el.
Egyébként ha már írsz, miért nem válaszolsz a kérdésekre? Lehet, hogy akkor hihetőbb lenne a kis történeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!