Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hónapok óta alig alszok, mert...

Hónapok óta alig alszok, mert anyám elolvasta a naplómat. Mit tehetnék? 15/l

Figyelt kérdés
Annyira rettegek, hogy mit gondol azok után rólam amiket olvasott benne. 3 hónapja alig tudok aludni, vagy másra gondolni. Állandóan a sírás kerülget, az eset óta a vérnyomásom is magasabb lett, leromlott a tanulmányi átlagom. Nagyon nagyon félek erről beszélni vele, onnan tudom hogy elolvasta hogy máshogy került vissza a helyére. Az a baj, hogy nem tipikus kis tini dolgokról írtam benne hogy jajj ez meg az a pasi olyan helyes, hanem komoly dolgokról meg olyanokat ami neki nem tetszene és leheg hogy azt gondolná nem vagyok normális. Most is úgy érzem hogy elsírom magam, olyan érzés mintha meztelenre vetkőztem volna a világ előtt. Nem tudom, mit csináljak, bárcsak visszatekerhetném az időt és sose kezdtem volna el naplót írni. Folyamatosan szégyenérzetet érzek, szinte belehalok.
2017. jan. 9. 23:15
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó, ha ennyire anonim az oldal, akkor miért nem írja le szegény gyermek mit írt a naplóba? Legalább megkönnyebbülne a kis haldokló lelkecskéje. Azért, mert ő maga sem tudja mit találjon ki.

2006 óta gyakorizom aktívan, és képzeld el, élből levágom már a kérdésekről melyik kamu és melyik nem. Ez tipikusan az. Nem azért írom ezt mert ez engem szórakoztat vagy mert nincs jobb dolgom elhiheted nekem.

2017. jan. 10. 22:12
 32/44 anonim ***** válasza:
6%
31-es, és neked mindig igazad van, sosem tévedhetsz, te döntöd el egyedül, hogy mi kamu és mi nem, és PONT. :)))
2017. jan. 11. 14:44
 33/44 anonim ***** válasza:
76%

Hidd csak el nyugodtan a kérdést, ha szeretnéd. De azért nagyon remélem hogy ilyen mértékű naivitással nem jársz például szavazni :) Szar lesz neked ha egyszer úgy átcsesznek hogy évekig fogod nyögni. De ha ilyen hiszékeny vagy meg is érdemled.

Kérdező, mi van fáj hogy valaki rájött a kis titkodra? Nem tudsz olyan történetet kitalálni ami megfelel az általad leírtaknak, de közben még hihető is, mi? :D

2017. jan. 11. 16:09
 34/44 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy elhiszem de TE ezt is jobban tudod. Vedd már észre magad...
2017. jan. 12. 18:22
 35/44 anonim ***** válasza:
Amúgy meg te vagy az aki 2006 óta itt tölti a mindennapjait, és annyira ki van éhezve egy kis sztorira, hogy próbál hatást gyakorolni a kérdezőre, akit nem is ismer :DD
2017. jan. 12. 18:24
 36/44 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak akik joindulatuak voltak es probaltak segiteni. A tobbieknek akik egymast meg engem probalnak leminositeni csak gratulalni tudok. Amugy elmondtam valamit anyanak ami a naploban volt es total meglepodotr:DD ehet megse olvastael
2017. jan. 12. 20:48
 37/44 anonim ***** válasza:

"Egy szóval sem mondtam, hogy elhiszem de TE ezt is jobban tudod."

A vak is látja, hogy azért írtad azt amit írtál, mert a kérdező mellé állsz, tehát elhiszed amit írt. Az "ezt is jobban tudod"-ra nem írok semmit, langyos védekező szöveg, azzal áll egy szinten, mint amikor leejted a fagyit, elsírod magad miatta, kiröhögnek, te meg azzal védekezel hogy jajj nem ismeritek az életem.

Nem vagyok kiéhezve a történetre, nem érdekel sem a sztori, sem a kérdező, sem pedig az élete. Csupán páran észrevettünk olyan elemeket a történetben, amik 2017-ben egy 15 éves lánynál nem életszerűek. Leírtuk ezeket, olvasd vissza a válaszokat. Kíváncsi lettem volna mit reagált arra, amikor a szülei érdeklődtek a jegyei, és az egészségügyi állapotának romlása felől. Mivel magyarázta ezeket? Ezekre a roppant egyszerű kérdésekre sem adott választ, rögtön azon kapta fel a vizet hogy néhányan nem hiszünk neki. Most azt írja, hogy abból az ultrakínos életveszélyes sztoriból (mert azt írja, hogy erről írt a naplóban), aminek köszönhetően hónapokig rettegésben élt, csak úgy lazán elmondott egy kis részletet az anyjának. Te sem gondolod komolyan...

2017. jan. 12. 21:14
 38/44 A kérdező kommentje:
Kosz szepen most epp azert nem tudok aludni, mert azon idegesitem magam hogy leteznek ilyen elettelen csicskak mint te...na nyomas dolgozni fogadjunk anyad tart el te csicska
2017. jan. 12. 22:50
 39/44 anonim ***** válasza:

Lassan két évtizede nem él már, úgyhogy aligha tart el.

Egyébként ha már írsz, miért nem válaszolsz a kérdésekre? Lehet, hogy akkor hihetőbb lenne a kis történeted.

2017. jan. 12. 23:10
 40/44 anonim ***** válasza:
Nah megtanult a gyakis oltogatni a kiccsaj
2017. jan. 12. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!