Ti hogy élnétek meg ha 17 éves korotokban édesanyátok leülne veletek szembe és elmesélné hogy nem várt gyerekként születtél azaz nem voltál betervezve,
Mennyire viselne meg benneteket,vagy mennyire tudnátok feldolgozni?
Mi ebben olyan, amit fel kellene dolgozni? Nekem 4 van, a 2 kicsi iker. Nem titok, hogy gyereket sem terveztünk, mert a 2. gyerek akkor volt 1 éves. A terhességem is meglepetés volt, nemhogy egyszerre 2 gyerek.... Nincs ebben semmi különös... Ezt természetesen nekik is el fogom mesélni, jó poén, hogy gyereket sem volt tervben, mégis kettő lett, de milyen jó, hogy vannak!
2017. jan. 9. 20:52
22/50 anonim válasza:
Végül is én sem voltam tervezett. De a szüleim már házasok voltak, szóval nem volt gond, hogy jövök.
Szerintem sokszor nem tervezett, nincs ebben semmi baj.
2017. jan. 9. 20:55
23/50 anonim válasza:
Nem tervezett voltam! Megis ugyanolyan szeretetben boldogsag elek! Sikeresen! Ugyanugy mindent megkaptam! Nem rekesztenek ki vagy neztek jelzoket! Minden olyan mint a tervezett tesomekkal.:)
2017. jan. 9. 20:55
24/50 anonim válasza:
16l
2017. jan. 9. 20:56
25/50 anonim válasza:
A nem tervezett nem feltétlenül nem kíván terhesség.
2017. jan. 9. 20:59
26/50 anonim válasza:
Ismerősöm 18 éves múlt, amikor "becsúszott" náluk a gyerek. Már bizottság előtt is volt, megvolt az abortusz időpontja is, sőt, már tolták a műtőbe, amikor kiabált, hogy nem veteti el mégsem, és szinte a műtőasztalról ugrott le. Nehezen, de végül elfogadta a fiú is a döntését, és együtt, már házaspárként nevelték fel, a ma 29 éves lányukat. A "legjobb döntés volt az életemben", mindig mondja is az anyuka, az apukának pedig a mindene a lánya. :)
2017. jan. 9. 21:07
27/50 anonim válasza:
Semmit.A két idősebb testvérem tervezett volt velem ellentétben.Mégis egyformán szerettek és bántak velünk,és most is azt teszik,pedig már felnőttünk.
2017. jan. 9. 21:58
28/50 anonim válasza:
Én is az vagyok és velem nem ültek le megbeszélni meg semmi ehhez hasonló, hanem egész életemen át éreztették velem lelkileg és fizikailag és nagyon rossz volt.
19/L
2017. jan. 9. 22:02
29/50 anonim válasza:
A testvéremet megviselte. Nem értem miért, mert ennek ellenére nagyon örültek neki a szüleim. Véletlen jött rá amúgy. Engem nem érdekelne, mert ha tudom hogy szeretnek szerintem mindegy, hogy terveztek-e vagy sem.
2017. jan. 9. 22:26
30/50 anonim válasza:
Nem lenne érdekes számomra.
Ha jó a kapcsolatunk, úgysem jelentene semmit, ha meg rossz, akkor szintén nem érdekelne.
Egyébként én egy szerelemgyerek vagyok, mindenkinek olyan jó anyát kívánok, mint amilyen nekem van. :) ("apám" elhagyott minket) 16F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!