Ti hogy élnétek meg ha megtudnátok?
Ti hogy élnétek meg ha 17 éves korotokban édesanyátok leülne veletek szembe és elmesélné hogy nem várt gyerekként születtél azaz nem voltál betervezve,
Mennyire viselne meg benneteket,vagy mennyire tudnátok feldolgozni?

Attól függ, hogy milyen a kapcsolatunk.
Ha jó a családunk, akkor nem érdekelne. Nem ettől függ, hogy valaki jó szülő lesz-e, vagy szereti-e a gyerekét.
Van, aki tervezte és mégis borzalmasan élnek. Van, aki nem tervezte, de mégis szépen élnek.
Akkor viselne meg, ha gondjaink lennének egymással, és akkor ebben látnám az okát.

Én megkérdeztem a szüleimet, hogy terveztek-e. Kíváncsiságból. Mert elég fiatalok voltak, amikor megszülettem.
Azt mondták, hogy terveztek. De ha nem terveztek volna, az sem zavarna, mert szeretnek és én is szeretem őket. Kifejezetten jó a kapcsolatunk. Ahogy körbenézek az ismerőseim között, nem sokan vannak, akik ilyen jóban vannak a szüleikkel, mint én.

Hát ez azért nem olyan hír, mint ha örökbe fogadtak volna, szóval... semmi...
Mondjuk én a nászúton fogantam, ez kicsit romantikusabb sztori :D
De nem hiszem, hogy különösebben érdekelne. A gyerekeknek biztos, hogy a nagyon nagy része nem tervezett

Ha normálisan felnevelt, szeretetben, akkor miért lenne ez baj?
Normális, ha az ember megijed egy új helyzet előtt, de attól még szereti a gyerekét, hogy nem tervezte.
Tisztelném azért, amiért ezt őszintén elmondja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!